Tidningen Privata affärer

tidningen Privata affärer

Prova Privata Affärer. Det tjänar du på. Här finns lönande råd och tips som gör att du får ut mer av dina pengar. Men också lustfylld läsning om hur du kan njuta av livet utan att det kostar dig onödigt mycket.Du får råd om : aktier och fonder, lån, skatter, boende, försäkringar, pension, familjejuridik, resor, bilar, köpvärda prylar

Recension

Ekonomisk verksamhet så som aktier, fonder, obligationer och dylikt finns det en hel del personer har som intresse, och till deras glädje finns tidningen Privata Affärer. Nyss nämnda sparformer är dock inte det enda affärsmagasinet tar upp. Man har även artiklar om kontosparande, placeringar i bostäder, räntor, skatter och annat inom det ekonomiska området. En gång i månaden kommer en ny upplaga, och varje nummer är på cirka 100 sidor. Dessutom medföljer ibland en bilaga som t.ex. Fond- eller Råvaruguiden.

På förstasidan till sitt januarinummer 2012 så uppger redaktörerna att tidningen har har över 196 000 läsare, något som kanske bådar för att det är hög kvalité på det som skrivs i den. Något som glädjer oss är att Privata Affärers tryck är miljömärkt. Det förlag som ger ut Privata Affärer är Bonnier och tidningen kostar 69 kronor per nummer.


Skriv vad du tycker om Privata affärer för att vara med och vinna en prenumeration av valfri tidning under tre månader. (värde maximalt 159:-)