Tidningen National Geographic

tidningen National Geographic

National Geographic är en tidning skriven på svenska som håller en hög nivå både vad gäller text och fotografier. För att få inspiration för resor världen över så undrar vi om det finns något bättre val. Med ett pris på 84 kronor per nummer så är det relativt dyrt att köpa detta magasin, men vår åsikt att det är väl investerade slantar.

Det kommer tolv utgåvor per år, och varje innehåller över 100 sidor med text, foton och dessutom annonser för både resor och den utrustning man kan behöva då. Vid vissa tillfällen kan det också förekomma reklam för vissa reseböcker. Givetvis då engelskspråkiga sådana. För att kunna ha riktig glädje av denna tidning så rekommenderar vi er att ha relativt goda kunskaper i det svenska språket.

Sedan 1984 har National Geographic kommit ut, i ett par andra länder/regioner förekommer det redan att tidningen utkommer på språk som finns där, som t.ex. i Kina, Nederländerna, Ryssland och Latinamerika. 2010 så började det också att utkomma en speciell utgåva i Storbritannien.


Skriv vad du tycker om National Geographic för att vara med och vinna en prenumeration av valfri tidning under tre månader. (värde maximalt 159:-)