Tidningen Klassiska Bilar

tidningen Klassiska Bilar

Klassiska Bilar är en helt ny veteranbilstidning, som blandar starka känslor för klassiska bilar, med biltidningen Teknikens Världs stora bilkunnande.Vi skriver främst om 50-, 60- och 70-talare, men gör även djupdykningar bland favoriter från andra årtionden. Unikt för Klassiska Bilar är att vi provkör drömbilarna på riktigt, ute på vägarna, och ger dig en levande bild av körupplevelsen.

I varje nummer av Klassiska Bilar: – Den spännande historien bakom bilarna vi minns, eller helt glömt bort. – Körupplevelsen av en klassisk bil vi låtit rulla på vägarna. – Resultat från dagsfärska veteranbilstester och från Teknikens Värld då det begav sig. – Tips för lyckade klassikerköp, från fynd till lyxåk. – En Modern Klassiker som vi tror kommer att bli ett eftertraktat samlarobjekt. – Annorlunda resmål att uppleva från förarsätet på din favoritveteran. – Auktioner, veteranbilsträffar, racing, rally, renoveringstips, möten med andra entusiaster och mycket mer.


Skriv vad du tycker om Klassiska Bilar för att vara med och vinna en prenumeration av valfri tidning under tre månader. (värde maximalt 159:-)
Hitta fler tidningar som handlar om ämnet Motor