Tidningen Hjärnstorm

tidningen Hjärnstorm

Tidskriften Hjärnstorm har varit en egen kraft i svenskt kulturliv sedan 1977. Vi gör balanserade nummer med teman som; Ensam, Självmord, Psychedelia, Djuret och Konsten och Alternativa strategier. Vi publicerar prosa och poesi av landets idag mest uppburna författare och poeter. Vi översätter utländsk litteratur – nyskriven och äldre. Vi presenterar internationellt uppmärksammade konstnärer och kommande och väletablerade svenska konstnärer.

I Hjärnstorms konceptet ingår att konstinslagen i numren måste innehålla något mer än bara den traditionella artikeln med tillhörande bilder. Förutom artiklar försöker vi också göra konstinlagor. det vill säga en konstutställning i tidskriften något som inte minst våra läsare i landsorten uppskattar. Vi har kommit till slutsatsen att det är den speciella tonen, tillsammans med den unika blandningen av artiklar som ger Hjärnstorm sin särprägel.


Skriv vad du tycker om Hjärnstorm för att vara med och vinna en prenumeration av valfri tidning under tre månader. (värde maximalt 159:-)