Tidningen Digital Foto för alla

tidningen Digital Foto för alla

Digitalfoto för alla utkommer precis som National Geographic, Illustrerad vetenskap och diverse andra tidningar på Bonniers förlag. Vi tycker att denna tidning har väldigt bra utbud och blandning av tester, nyheter och guider. 2003 kom det första numret av Digitalfoto för alla, och nu har man en upplaga på cirka 24 700, en i vårt tycke mycket bra siffra för en svensk tidning om fotografering.

18 nummer kommer per år, och utges då med cirka tre veckors mellanrum. Fr.o.m. nummer 1/2012 så har tidningen inlett ett samarbete med den erkänt stora fototidningen Popular Photography, och därför har Digitalfoto för alla börjat få ta del av vetenskapliga tester gjorda i Popular Photographys laboratorium i New York. Förutom det vi tidigare nämnt så tar tidningen även upp beskrivningar av praktiska moment för programmet Photoshop.

Vad vi också gillar med denna tidning är att den, precis som namnet antyder, vänder sig åt alla, nybörjare såväl som proffs, bara det rätta intresset finns. Dessutom har Digitalfoto för alla en expertpanel som svarar på frågor i varje nummer. Frågor gällande utrustning, fototeknik och annat som rör området fotografi. Digitalfoto för alla går det att läsa mer om på http://www.digitalfotoforalla.se

DIGITAL FOTO FöR ALLA är Nordens största tidning inom digital fotografering och video. DIGITAL FOTO FöR ALLA hjälper läsarna att få ut så mycket som möjligt av kameran och tillhörande utrustning samt testar och recenserar alla nya produkter.


Skriv vad du tycker om Digital Foto för alla för att vara med och vinna en prenumeration av valfri tidning under tre månader. (värde maximalt 159:-)
Hitta fler tidningar som handlar om ämnet Foto