Tidningen Dagens Nyheter

tidningen Dagens Nyheter

Vakna med DN. När du börjar dagen med DN är du alltid påläst, oavsett om det gäller den aktuella debatten, stora och små idrottshändelser, den svenska ekonomin eller sevärda filmer och teaterföreställningar. Vakna med DN du också! Erbjudandet gäller inom Sverige. På ett fåtal orter postdistribueras DN en eller flera dagar i veckan.

Till Gotland flygdistribueras tidningen dagligen, varför ett flygtillägg om 42:-/mån tillkommer. Erbjudandet gäller ej för aktiva prenumeranter eller hushåll som har prenumererat under de senaste 3 månaderna. Görs beställningen med presentkort gäller ej detta.

Om Dagens nyheter världen
För oss läsare som gillar gripande reportage från jordens alla hörn är DN Världen ett självklart val. En gång i månaden kommer tidningen ut och kostar endast 39 kronor per nummer. Såväl bilder som text håller väldigt hög klass och blandningen av korta och längre artiklar är väldigt bra. Redaktören Pia Skagemark skall ha sagt till Medievärlden att magasinet är en chans att få visa upp alla fantastiska bilder DNs fotografer tar. Många av artiklarna tar upp sådant som inte får plats i dagspressen eller bjuder på fördjupningar av vad som hänt, samt tillbakablickar för att se hur situationer har utvecklat sig.

Sedan oktober 2010 så följer magasinet med DNs dagliga tidning sista måndagen i varje månad, och innehåller mellan 60 och 70 sidor per nummer. Till Medievärlden har även redaktionschefen Åsa Tillberg sagt att DN Världen är en ordentlig satsning på bildjournalistik och att de är mycket stolta och glada. För att få en bra överblick av vad som händer ute i vår vida värld så fungerar DN Världen utmärkt. Dessutom vill vi återigen nämna att magasinets bilder är väldigt bra, för de håller väldigt hög standard om man ser till vad vi är vana att se. Med en upplaga på 310 000 så når redaktionen med varje nummer ut till otroligt många läsare.


Skriv vad du tycker om Dagens Nyheter för att vara med och vinna en prenumeration av valfri tidning under tre månader. (värde maximalt 159:-)
Hitta fler tidningar som handlar om ämnet Dagstidning