Tidningen Bilderpocket

tidningen Bilderpocket

Pocketbok för barn! Nu finns äntligen pocketböcker för alla lässugna barn! Perfekta att läsa hemma, ta med på tåget, i bilen, på semestern eller i vagnen. Bilderpocketen ger dig den traditionella barnbokens alla kvaliteter i portabel form. Och prenumerationen ger överraskningar som räcker länge!

Våra bilderpocket har en lekfull form med ett band som gör dem enkla att hänga upp var man än befinner sig. I varje bok finns dessutom ett pyssel eller vykort. För barn i åldern 3-6 år finns titlar som t. ex. Här kommer UppfinnarJohanna och skrämselmaskinen, Värsta prutten, Lolly! och Cirkus Bestivus. Till de mindre barnen finns bland annat Micklan letar, Micklan målar, Var är kaninen?, Godnatt Tyra! och Vovven Moa går på toa.

OBS: För att vi ska kunna välja så bra böcker som möjligt är det viktigt att du anger barnets ålder bredvid ditt namn i beställningsformuläret. OLIKA förlag ger ut böcker i takt med samtiden efter mottot: ut med stereotyper – in med möjligheter.


Skriv vad du tycker om Bilderpocket för att vara med och vinna en prenumeration av valfri tidning under tre månader. (värde maximalt 159:-)
Hitta fler tidningar som handlar om ämnet Barn