Nya Serieparaden

tidningen Nya Serieparaden

Serieparaden är hemvisten för alla dina favorit serier. Här kommer du i varje nummer att kunna läsa Monty, Dilbert, Berlings, Pärlor för svin, Get fuzzy, Fård, Scary Gary, Fia, Sigges lagun mfl!


Skriv vad du tycker om Nya Serieparaden för att vara med och vinna en prenumeration av valfri tidning under tre månader. (värde maximalt 159:-)
Hitta fler tidningar som handlar om ämnet Barn, Serier

Humor Klassiker

tidningen Humor Klassiker

Det bästa av svenska humorklassiker, nu samlade i en tidning! Både åsa Nisse och Lilla Fridolf är självklara begrepp i serievärlden. Från och med 2007 finns de i samma tidning eftersom tanken är att nå läsare som gillar svenska serier med god kvalit


Skriv vad du tycker om Humor Klassiker för att vara med och vinna en prenumeration av valfri tidning under tre månader. (värde maximalt 159:-)
Hitta fler tidningar som handlar om ämnet Serier

91 an

tidningen 91 an

91:an är en tidning fylld med varm humor som kittlar både maggrop, smilband och hjärta. Följ den naive och godtrogne 91:an Karlsson, hans älskade Elvira, den självgode egoisten 87:an, övriga rekryter och inte minst de hårt prövade befälen. Vardagslivet på regementet beskrivs både träffande och fyndigt.

I 91:an hittar du även andra svenska serier, till exempel Livet hemmavid, Sputnik, Ferguson och inte minst de älskade klassikerna åsa-Nisse och Kronblom. 91:an bjuder kort sagt på humor för alla åldrar. Tidningen utkommer med 26 nummer per år och är på svenska.


Skriv vad du tycker om 91 an för att vara med och vinna en prenumeration av valfri tidning under tre månader. (värde maximalt 159:-)
Hitta fler tidningar som handlar om ämnet Serier

Nemi

tidningen Nemi

Nemi är en gothrock-tjej, en outsider och hon njuter av att vara det! Serien är bitsk och cynisk, men med glimten i ögat. I Nemitidningen läser du även populära Love Hurts, Ronja och Reservatet.


Skriv vad du tycker om Nemi för att vara med och vinna en prenumeration av valfri tidning under tre månader. (värde maximalt 159:-)
Hitta fler tidningar som handlar om ämnet Serier

Wendy

tidningen Wendy

Wendy är en serietidning för hästälskande flickor i åldrarna 9-14 år. Tidningen innehåller bland annat de populära serierna Wendy och Snobben & Skrutten, faktaartiklar, posters, tävlingar och insändarbrev. Flera nummer innehåller en liten present. Wendy utkommer med 6 Nummer per år.


Skriv vad du tycker om Wendy för att vara med och vinna en prenumeration av valfri tidning under tre månader. (värde maximalt 159:-)
Hitta fler tidningar som handlar om ämnet Barn, Serier

Knasen

tidningen Knasen

Latmasken Knasen har en obegränsad uppfinningsförmåga när det gäller att smita undan jobb. Matglade sergeanten Schassen manar dock på honom med allt som reglementet tillåter och lite till. Generalen, fröken Fröjd, Kockis, Nollan och de andra i armén…


Skriv vad du tycker om Knasen för att vara med och vinna en prenumeration av valfri tidning under tre månader. (värde maximalt 159:-)
Hitta fler tidningar som handlar om ämnet Barn, Serier

Ernie

tidningen Ernie

Sveriges mest populära dagspresserie, Ernie har gjort succé även som serietidning. ERNIE är tidningen med kultserier av hög kvalitet. Ernie utkommer med 6 nummer per år och är på svenska…


Skriv vad du tycker om Ernie för att vara med och vinna en prenumeration av valfri tidning under tre månader. (värde maximalt 159:-)
Hitta fler tidningar som handlar om ämnet Serier

Herman Hedning

tidningen Herman Hedning

Den självgode, klotrunde och blodtörstige Herman Hedning gör livet outhärdligt (eller kort) för alla varelser som kommer i hans väg. även den godtrogne Lilleman och uppfinnaren Gammelman får smaka på hans skämtlynne. Det är elakt, osmakligt och väldigt roligt.

Herman Hedning är brutalhumor i sin ädlaste form. Tidningen innehåller även flera populära biserier: Bacon & Egg, Avgrunden, Mer än ord och Illustrerad djävulskap. Herman Hedning utkommer med 8 nummer per år och är på svenska.


Skriv vad du tycker om Herman Hedning för att vara med och vinna en prenumeration av valfri tidning under tre månader. (värde maximalt 159:-)
Hitta fler tidningar som handlar om ämnet Serier

Agent X

tidningen Agent X

Den smarta och självständiga Modesty Blaise genomför iskallt sina uppdrag på internationell toppnivå. En orädd kvinnlig seriehjälte som aldrig upphör fängsla nya generationer! I Agent X9 hittar du även Agent Corrigan och andra legendariska klassiker, såväl som nya europeiska kvalitetsserier. Agenter, deckare och magiker bildar en spännande mix: Rip Kirby, Niklos Koda, I.R.$.

Du får även information om seriernas skapare och tecknare, samt om när och var de klassiska favoriterna ursprungligen publicerades. Agent X9 är den perfekta tidningen för seriefantaster. Varje nummer innehåller 100 sidor spänning. Agent X9 utkommer med 13 nummer per år och är på svenska.


Skriv vad du tycker om Agent X för att vara med och vinna en prenumeration av valfri tidning under tre månader. (värde maximalt 159:-)
Hitta fler tidningar som handlar om ämnet Serier

Uti vår hage

tidningen Uti vår hage

Den självcentrerade Faló är sällsynt påhittig och aktiv för att vara en tämligen lat person. Mellan vådliga bilfärder och loja cafébesök fyller han sin dagmed allehanda sporter och kulturella upplevelser. Han har helt enkelt många strängar på sin lyra, även om flera av dem gnisslar falskt.

Du möter andra färgstarka karaktärer, till exempel Falós intellektuella flickvän Yvette, den beskedlige brodern Olaf, stadens fyllon, gamla tanter, politiker och många, många fler… invånarna och vardagen i småstaden Mjölhagen tecknas med träffsäker humor. Uti vår hage innehåller även korsord samt biserier, exempelvis Gaston, Elvis och helt nya Zwonk. Uti vår hage utkommer med 7 nummer per år och är på svenska.


Skriv vad du tycker om Uti vår hage för att vara med och vinna en prenumeration av valfri tidning under tre månader. (värde maximalt 159:-)
Hitta fler tidningar som handlar om ämnet Serier

Rocky magasin

tidningen Rocky magasin

Musik, brudar, världspolitik och sex – Rockys liv och tankar i ocensurerad form, som en dokusåpa i serieformat. Vännernas förtroenden och flickvännens otrohet tecknas ner till allmän beskådan, liksom Rockys egna tillkortakommanden och funderingar över livet. Rocky inte bara säger det vi andra tänker, han ser också de små, ofta komiska, detaljerna som kännetecknar allas våra liv. Rocky innehåller även intervjuer, reportage, recensioner och gästserier. Då och då fixar Rocky tävlingar där du kan vinna finfina priser. Tidningen utkommer med 8 nummer per år och är på svenska.


Skriv vad du tycker om Rocky magasin för att vara med och vinna en prenumeration av valfri tidning under tre månader. (värde maximalt 159:-)
Hitta fler tidningar som handlar om ämnet Serier

Barbie

tidningen Barbie

Barbie är tidningen för alla flickor som älskar dockan Barbie. Här finns fotoserier med Barbie och hennes vänner, tips och idéer…


Skriv vad du tycker om Barbie för att vara med och vinna en prenumeration av valfri tidning under tre månader. (värde maximalt 159:-)
Hitta fler tidningar som handlar om ämnet Barn, Serier

Elvis

tidningen Elvis

Den lätt koleriske Elvis har alltsedan starten i Metro 2000 blivit en av Sveriges allra mest älskade karaktärer.

Tillsammans med sin älskade Hedvig bjuder de på en hejdlöst rolig insyn i unga människors liv och leverne, inte minst parrelationen. Det är bitskt, sexigt och inte alltid avundsvärt.


Skriv vad du tycker om Elvis för att vara med och vinna en prenumeration av valfri tidning under tre månader. (värde maximalt 159:-)
Hitta fler tidningar som handlar om ämnet Serier