Gaffa

tidningen Gaffa

Alla gillar musik och GAFFA är den bredaste och största musiktidningen i Sverige. GAFFA kommer varje månad med ett nytt nummer fyllt av intervjuer med de mest aktuella artisterna, artiklar om och recensioner av deras musik och mycket mer. GAFFA lanserades 2010 i Sverige och intog snabbt en stark position i musikvärlden tack vare sin starka innehållsprofil och intensiva redaktionella täckning av både lokala och internationella musikscener.


Skriv vad du tycker om Gaffa för att vara med och vinna en prenumeration av valfri tidning under tre månader. (värde maximalt 159:-)
Hitta fler tidningar som handlar om ämnet Musik

Spotify-Guiden

tidningen Spotify-Guiden

Den kompletta guiden till Spotify! Nu lanserar vi världens första tidning för dig som vill lära dig Spotify – på riktigt! Guiden är på hela 132 sidor och fylld med tips om hur du använder Spotify och utnyttjar dess möjligheter maximalt. Tävla och vinn! 1 års Premium-abonnemang & fina priser från Sonos, Logitech med flera! Till ett värde av över 11 000 kr!


Skriv vad du tycker om Spotify-Guiden för att vara med och vinna en prenumeration av valfri tidning under tre månader. (värde maximalt 159:-)
Hitta fler tidningar som handlar om ämnet Musik

Orkester Journalen (OJ)

tidningen Orkester Journalen (OJ)

Bebop, trad eller acid? Möt jazzens personligheter på scen, på skiva och i nära porträtt. I OJ möter du nytända stjärnskott och etablerade supernovor i artiklar och intervjuer. Läs om det som är på gång just nu, men också om spännande personer och platser ur jazzhistorien, med bilder ur OJs unika arkiv. Du kan också planera kvällen, helgen (eller rent av semestern) med kalendarier för konserter och festivaler och läs om många av dem i recensioner och reportage.

Med hjälp av OJ finner du guldkornen och undviker blindskären i den ymniga skiv- och bokfloden. OJ har speglat jazzen i snart 7 decennier – och vi känner oss piggare än någonsin!Du kan välja att bara prenumerera på tidningen eller att även gå med i skivklubben jazzklubben och då får du det lägre prenumerationspriset.


Skriv vad du tycker om Orkester Journalen (OJ) för att vara med och vinna en prenumeration av valfri tidning under tre månader. (värde maximalt 159:-)
Hitta fler tidningar som handlar om ämnet Musik

Sweden Rock Magazine

tidningen Sweden Rock Magazine

Sweden Rock Magazine är Sveriges största hårdrockstidning och har funnits sedan 2001. Här läser du om allt från 70-talshårdrock och AOR till extrem metal, med lika stort fokus på senaste nytt som på skön nostalgi. Intervjuer och artiklar blandas med skivrecensioner, nyheter, historiska återblickar, diskografier, reportage, tävlingar och en massa annat kul.

Tidningen är alltid minst 100 sidor tjock och från och med nummer 72 (juni 2010) får alla prenumeranter åtta extra sidor, som inte finns med i utgåvan som säljs i butik. Som prenumerant får du alltså åtta sidor mer i varje nummer, och dessutom sparar du 251:- per år jämfört med lösnummerköparna!


Skriv vad du tycker om Sweden Rock Magazine för att vara med och vinna en prenumeration av valfri tidning under tre månader. (värde maximalt 159:-)
Hitta fler tidningar som handlar om ämnet Musik

Ettnollett

tidningen Ettnollett

Efter snart 27 års passionerad exponering av musik går den alternativa musiktidningen ettnollett i graven. Avskedsnumret bjuder på 100 sidor musik i lyxig förpackning med tillhörande poster där femtio artister/mediafolk listar sina favoritlåtar från de senaste 27 åren.


Skriv vad du tycker om Ettnollett för att vara med och vinna en prenumeration av valfri tidning under tre månader. (värde maximalt 159:-)
Hitta fler tidningar som handlar om ämnet Musik

Fader

tidningen Fader

Amerikansk musik, kultur och mode-tidning som täcker hip-hop, reggae, independent rock, pop och dansmusik från hela världen.


Skriv vad du tycker om Fader för att vara med och vinna en prenumeration av valfri tidning under tre månader. (värde maximalt 159:-)
Hitta fler tidningar som handlar om ämnet Musik

Close-Up Magazine

tidningen Close-Up Magazine

Close-Up Magazine är Sveriges tuffaste musiktidning. Sedan starten 1991 har den skrivit om allt värt att veta om det mesta inom hårdrock, punk och annan hård musik. Med stor envishet, mycket kunskap och massvis med kärlek hjälper Close-Up läsarna att hitta rätt i den musikaliska alternativdjungeln. Tidningen innehåller en gratis CD i varje nummer.


Skriv vad du tycker om Close-Up Magazine för att vara med och vinna en prenumeration av valfri tidning under tre månader. (värde maximalt 159:-)
Hitta fler tidningar som handlar om ämnet Musik

Fuzz

tidningen Fuzz

FUZZ är Skandinaviens ledande och enda gitarrtidning. Har funnits sedan 1996 och utkommer med 10 nummer per år. FUZZ innehåller allt du behöver veta som gitarrist. Ur vårt digra faktaspäckade innehåll finner du bland annat detta: Djuplodande intervjuer med dom hetaste och intressantaste gitarristerna Produkttester som hjälper dig välja rätt instrument till rätt pris.

Gitarrlektioner inom, rock, blues och jazz, professionella tips och råd om hur man sköter, reparerar och fixar sina gitarrprylar ? Nyhetsbevakning om det senaste inom instrumentbranschen. Recensioner på nyutkomna gitarr-cd och dvd.


Skriv vad du tycker om Fuzz för att vara med och vinna en prenumeration av valfri tidning under tre månader. (värde maximalt 159:-)
Hitta fler tidningar som handlar om ämnet Musik

Lira Musikmagasin

tidningen Lira Musikmagasin

Lira Musikmagasin bevakar allt fräscht inom jazz, folk- och världsmusik och närbesläktat från pop-, vis- och klubbscenen. Allt som svänger och berör. Vi är nyfikna, berättar hela historier, guidar och tipsar. över 120 skivor recenseras i varje nummer.

Lira blev årets kulturtidskrift 2001, och nominerades till årets tidskrift 2004 (populärpress)… Lira är alltså Sveriges bästa musiktidning. Varje gång får du med en fullängdsskiva, ett soundtrack till tidningen.


Skriv vad du tycker om Lira Musikmagasin för att vara med och vinna en prenumeration av valfri tidning under tre månader. (värde maximalt 159:-)
Hitta fler tidningar som handlar om ämnet Musik

Opus

tidningen Opus

Musikvärldens snyggaste magasin innehåller intervjuer, artist- och tonsättarporträtt, reseguider, tävlingar, HiFi-tips och nordens största recensionsavdelning för klassisk musik på cd och dvd.


Skriv vad du tycker om Opus för att vara med och vinna en prenumeration av valfri tidning under tre månader. (värde maximalt 159:-)
Hitta fler tidningar som handlar om ämnet Musik

Nostalgia Rock’n’Roll

tidningen Nostalgia Rock’n’Roll

Nostalgia Rock’n’Roll är en unik musiktidning som innehåller intressanta reportage om artister och band som slog igenom under 1950, -60 och 70-talen. Här finns dessutom artiklar om bland annat ljudanläggningar, musikinstrument, böcker, jukeboxar och skivor som är riktade till entusiaster som gillar t ex Elvis, Rolling Stones och AC/DC. Första numret 20 december 2011.


Skriv vad du tycker om Nostalgia Rock’n’Roll för att vara med och vinna en prenumeration av valfri tidning under tre månader. (värde maximalt 159:-)
Hitta fler tidningar som handlar om ämnet Musik

Nutida Musik

tidningen Nutida Musik

Nutida Musik är en tidskrift om och kring ny konstmusik, ljudkonst, elektronisk musik och experimentell musik i största allmänhet. Varje nummer ägnas ett speciellt tema. Vid sidan av essäer och reportage recenserar vi nya cd, dvd, böcker och tidskrifter samt rapporterar från festivaler, opera och utställningar från hela världen.

Nutida Musik är den viktigaste tidskriften i sitt slag i Skandinavien och samarbetar med en mängd internationella kritiker och skribenter.


Skriv vad du tycker om Nutida Musik för att vara med och vinna en prenumeration av valfri tidning under tre månader. (värde maximalt 159:-)
Hitta fler tidningar som handlar om ämnet Musik

Får jag lov

tidningen Får jag lov

Får jag lov är tidningen för dig som älskar schlager- och dansbandsmusik. Här möter du våra folkkäraste och mest aktuella artister, du får spännande skivtips av en kär svensktoppsprofil och dansbandens egna turnér…


Skriv vad du tycker om Får jag lov för att vara med och vinna en prenumeration av valfri tidning under tre månader. (värde maximalt 159:-)
Hitta fler tidningar som handlar om ämnet Musik

Sonic

tidningen Sonic

Sonic #60 (december 2011). I årets sista nummer följer vi över tolv sidor systrarna Klara och Johanna Söderberg i folkcountryduon First Aid Kit, som alltmer närmar sig ett internationellt genombrott; vi hänger med på turné…


Skriv vad du tycker om Sonic för att vara med och vinna en prenumeration av valfri tidning under tre månader. (värde maximalt 159:-)
Hitta fler tidningar som handlar om ämnet Musik

OPERA

tidningen OPERA

Tidskriften OPERA är Nordens enda specialtidning för opera och musikdramatik. Vi vänder oss till både operafrälsta och till dem med ett mer nyväckt intresse.

OPERA speglar såväl nutid som historia, bredd och fördjupning. Läsekretsen för tidskriften OPERA är unik. Den kännetecknas av hög utbildningsnivå och en aktiv kulturkonsumtion.


Skriv vad du tycker om OPERA för att vara med och vinna en prenumeration av valfri tidning under tre månader. (värde maximalt 159:-)
Hitta fler tidningar som handlar om ämnet Musik

Musikkpraksis

tidningen Musikkpraksis

Musikkpraksis är Norges största och långlivade musikmagasin med ca. 40 000 läsare som utkommer 6 gånger om året. Tidningen är på 116 sidor och innehåller bl.a. nyheter om musikinstrument och tillbehör, mässrapporter från USA och Tyskland, produkttester, intervjuer, reportage från musikmiljöer över hela världen, praktiska serier, tips, softwareskolor och mycket mer.

Musikkpraksis har också en kompletterande nätutgåva med bl.a. Norges största annonsbörs med musikinstrument och tillbehör för privata aktörer, tävlingar, recensioner, forum, nyheter och mycket mer.


Skriv vad du tycker om Musikkpraksis för att vara med och vinna en prenumeration av valfri tidning under tre månader. (värde maximalt 159:-)
Hitta fler tidningar som handlar om ämnet Musik

Musikinstrument

tidningen Musikinstrument

Internationell branschtidning som ägnas åt tillverkning, handel, hantverk och forskning av musikinstrument och musikalisk elektronik.


Skriv vad du tycker om Musikinstrument för att vara med och vinna en prenumeration av valfri tidning under tre månader. (värde maximalt 159:-)
Hitta fler tidningar som handlar om ämnet Musik