Allt om Android

tidningen Allt om Android

Alltid med alla de senaste Androidmobilerna testade, bästa nya apparna från Android Market. Dessutom bästa tipsen, abonnemangen och tjänsterna för din Android och stora jämförande tester så du köper Androidmobilen som är bäst för dig, och slipper bli besviken.


Skriv vad du tycker om Allt om Android för att vara med och vinna en prenumeration av valfri tidning under tre månader. (värde maximalt 159:-)

Allt om iPhone & iPad

tidningen Allt om iPhone & iPad

Med över en halv miljon appar i App Store och ett ständigt ökande utbud kan det vara svårt att veta vilka appar och tillbehör man ska ha och inte. Allt om iPhone & iPad finns där för dig som äger eller funderar på att köpa en iPhone eller iPad. Tidningen är fullmatad med smarta tips och guider för att du ska få ut mer av din iPhone och iPad. I varje nummer får du nyheter, notiser, tester och recensioner av nya appar, mobila sajter, verktyg och spel. Helt enkelt härlig läsning som hjälper dig att få ut mer av dina favoritprylar!


Skriv vad du tycker om Allt om iPhone & iPad för att vara med och vinna en prenumeration av valfri tidning under tre månader. (värde maximalt 159:-)

Mobil

tidningen Mobil

Sveriges största tidning för mobil kommunikation. Som läsare av Mobil får du varje månad nyheter, reportage, massor av tester av telefoner, smartphones och programvaror samt tips om de bästa apparna till operativsystemen Android, Iphone och Symbian.


Skriv vad du tycker om Mobil för att vara med och vinna en prenumeration av valfri tidning under tre månader. (värde maximalt 159:-)

Iphonetidningen

tidningen Iphonetidningen

Smartaste tidningen med allt för dig och din iPhone. Alla de bästa apparna, skolor som lär dig utnyttja din iPhone maximalt och bästa tillbehören hårdtestade. Vi ger dig koll på allt från själva telefonen till appar, gps och abonnemang så du inte blir lurad.


Skriv vad du tycker om Iphonetidningen för att vara med och vinna en prenumeration av valfri tidning under tre månader. (värde maximalt 159:-)

Smartare Mobil

tidningen Smartare Mobil

Smartare Mobil är tidningen för dig som äger eller går i tankarna att köpa en smart mobil. Glöm tråkiga hårdvarutester och tekniska specifikationer. I varje nummer får du konkreta tips, recensioner, guider, tester och de senaste nyheterna kring appar, mobiltelefonstillbehör och tjänster. Självklart också jämförelsetester av smarta mobiler samt mycket, mycket mer! Smartare Mobil gör dig helt enkel till en smartare mobilanvändare. Fördjupa dig i nyttiga och roliga funktioner och få ut mer av din smarta mobil! Smartare Mobil ? Din genväg till en smartare & roligare mobil!


Skriv vad du tycker om Smartare Mobil för att vara med och vinna en prenumeration av valfri tidning under tre månader. (värde maximalt 159:-)