Lätt & Lagom

tidningen Lätt & Lagom

Lätt & lagom är det perfekta valet för dig som vill ha en kryssordstidning med alla kryssen på behaglig medelnivå.


Skriv vad du tycker om Lätt & Lagom för att vara med och vinna en prenumeration av valfri tidning under tre månader. (värde maximalt 159:-)
Hitta fler tidningar som handlar om ämnet Korsord

VinnarKryss

tidningen VinnarKryss

Vinnarkryss är tidningen för dig som gillar lite lättare kryss och att vinna! I Vinnarkryss hittar du alltid minst 20 lätta tävlingskryss och massor av knep & knåp och sudoku på en lagom nivå för att hålla hjärnan i trim! På våra tävlingskryss kan du vinna lotter, värdebevis på online-bingo och presentkort som du kan lösa mot tusentals varor i HJ Shop. Om du tävlar på Internet får du besked direkt om du vunnit! Ge dig själv en stunds rolig avkoppling med Vinnarkryss!


Skriv vad du tycker om VinnarKryss för att vara med och vinna en prenumeration av valfri tidning under tre månader. (värde maximalt 159:-)
Hitta fler tidningar som handlar om ämnet Korsord

Lycko-Kryss

tidningen Lycko-Kryss

Lycko-Kryss är den oslagbara krysstidningen för den rutinerade krysslösaren. Här bjuds du på de bästa och lurigaste kryssen. En riktig utmaning för vana ordlekare och litterärt intresserade med utmanande tävlingsuppgifter. Lycko-Kryss utkommer 12 gånger om året och är på svenska.


Skriv vad du tycker om Lycko-Kryss för att vara med och vinna en prenumeration av valfri tidning under tre månader. (värde maximalt 159:-)
Hitta fler tidningar som handlar om ämnet Korsord

Hemmets Journals Bästa Kryss

tidningen Hemmets Journals Bästa Kryss

Hemmets Journals Bästa Kryss innehåller alla de bästa kryssen från Hemmets Journals korsord. Här hittar du klassiker som Storkrysset med Barbro Hennius underbara kryssbilder, Allmänbildaren, Rensa i röran, Blickfånget och Svartbygget. I varje nummer kan du vinna miljoner då du tävlar om 324 trisslotter!


Skriv vad du tycker om Hemmets Journals Bästa Kryss för att vara med och vinna en prenumeration av valfri tidning under tre månader. (värde maximalt 159:-)
Hitta fler tidningar som handlar om ämnet Korsord

Buslätta Korsord

tidningen Buslätta Korsord

Buslätta Korsord är en glad och lätt tidning, som vänder sig särskilt till dem som inte tror sig om att kunna lösa korsord. Men som gärna vill försöka! Här får man en bra hjälp att komma igång med vanliga kryss, sökord, sudoku, korsord, kriss kross och andra pyssel.


Skriv vad du tycker om Buslätta Korsord för att vara med och vinna en prenumeration av valfri tidning under tre månader. (värde maximalt 159:-)
Hitta fler tidningar som handlar om ämnet Korsord

Krysset

tidningen Krysset

Krysset är en klassisk krysstidning som är fylld av underhållande kryss med inspirerande teman. Här får du som läsare och lösare en stimulerande blandning av aktuella kryss. Blandad svårighetsgrad. Krysset utkommer 12 gånger om året och är på svenska.


Skriv vad du tycker om Krysset för att vara med och vinna en prenumeration av valfri tidning under tre månader. (värde maximalt 159:-)
Hitta fler tidningar som handlar om ämnet Korsord

Kors & Tvärs

tidningen Kors & Tvärs

Kors & Tvärs är en populär och lekfull tidning med trendigt pysselmaterial och aktuella kryss. Tidningen är uppskattad bland såväl yngre som äldre läsare som finner nöje i ordlekar och huvudbry. Kors & Tvärs har lekfulla, lättsamma inslag!


Skriv vad du tycker om Kors & Tvärs för att vara med och vinna en prenumeration av valfri tidning under tre månader. (värde maximalt 159:-)
Hitta fler tidningar som handlar om ämnet Korsord

Nybörjarkryss

tidningen Nybörjarkryss

Nybörjarkryss ger dig rolig hjärngympa på lätt nivå och du lär dig snart det rätta sättet att tänka när du löser kryss.

Upplev den underbara känslan av att ha löst ett helt korsord på egen hand. Det gör att du genast vill kasta dig över nästa. Tycker du att kryss ofta är för svåra lös Nybörjarkryss!


Skriv vad du tycker om Nybörjarkryss för att vara med och vinna en prenumeration av valfri tidning under tre månader. (värde maximalt 159:-)
Hitta fler tidningar som handlar om ämnet Korsord

Mästarkryss

tidningen Mästarkryss

Mästarkryss är en utmaning för dig som älskar riktigt svåra korsord. Här hittar du de kluriga frågorna, de spännande konstruktionerna och de i särklass förnämsta konstruktörerna! Mästarkryss ger dig härligt huvudbry som varar länge. Dessutom fina vinster i varje nummer.


Skriv vad du tycker om Mästarkryss för att vara med och vinna en prenumeration av valfri tidning under tre månader. (värde maximalt 159:-)
Hitta fler tidningar som handlar om ämnet Korsord

Tävla & Vinn

tidningen Tävla & Vinn

Tävla & Vinn är en modern och inspirerande tidning med kryss och pyssel för hela familjen. Här får du bland annat nöjet att kryssa bland kända stjärnor, lösa barnkryss och lista ut den röda tråden.

Lättsamma, småknepiga inslag! Tävla & Vinn utkommer 12 gånger om året och är på svenska!


Skriv vad du tycker om Tävla & Vinn för att vara med och vinna en prenumeration av valfri tidning under tre månader. (värde maximalt 159:-)
Hitta fler tidningar som handlar om ämnet Korsord

Lätta Kryss

tidningen Lätta Kryss

Lätta kryss bjuder på en härlig blandning av lätta och medelsvåra korsord med roliga och lite underfundiga bilder.

Lätta kryss ger dig välbehövlig avkoppling och glad underhållning varje månad med många fina priser i potten. På köpet får du nyttig hjärngympa!


Skriv vad du tycker om Lätta Kryss för att vara med och vinna en prenumeration av valfri tidning under tre månader. (värde maximalt 159:-)
Hitta fler tidningar som handlar om ämnet Korsord

Knep & Knåp

tidningen Knep & Knåp

Knep & Knåp är den stora kryss- och pysseltidningen i det lilla, bekväma formatet. Tidningen innehåller hela 52 sidor blandat material med ordpussel, krypton, kryss och framför allt sökord.

Knep & Knåp har lekfulla, lättsamma inslag! Knep & Knåp utkommer 12 gånger om året och är på svenska.


Skriv vad du tycker om Knep & Knåp för att vara med och vinna en prenumeration av valfri tidning under tre månader. (värde maximalt 159:-)
Hitta fler tidningar som handlar om ämnet Korsord