Jaktjournalen

tidningen Jaktjournalen

Jaktjournalen är ett måste för dig som jagar och vill följa med i vad som händer inom jakten. Vi värnar framför allt om jaktglädjen och skriver om det som verkligen intresserar landets jägare, från norr till söder. Därför innehåller Jaktjournalen massor av jaktreportage samt berättelser och artiklar om jakthundar. Dessutom hittar du i varje nummer avslöjande tester om vapen och övrig jaktutrustning. Jaktjournalen är alltid laddad med bra läsning!


Skriv vad du tycker om Jaktjournalen för att vara med och vinna en prenumeration av valfri tidning under tre månader. (värde maximalt 159:-)
Hitta fler tidningar som handlar om ämnet Jakt

Min Jakthund

tidningen Min Jakthund

Min Jakthund är tidningen för dig som tycker att jakt med hund är det absolut bästa som finns. I tidningen får du tips från våra experter på hur du får en väl fungerande jakthund och du kan läsa om hur andra gjort för att lyckas med sina jakthundar. Du kommer kunna läsa inspirerande jaktberättelser om andras jaktupplevelser, läsa om hur man tränar en jakthund, både när det gäller lydnad och fysik! Vår veterinär tar upp aktuella ämnen, tidningen presenterar produktnyheter och ger förslag på hur man tillagar viltkött. Tidningen testar produkter och jaktmetoder som rör jakthundar och hundförare. Tidningen tar upp allt när det gäller jakt med hund!


Skriv vad du tycker om Min Jakthund för att vara med och vinna en prenumeration av valfri tidning under tre månader. (värde maximalt 159:-)
Hitta fler tidningar som handlar om ämnet Jakt

Jaktmarker & Fiskevatten

tidningen Jaktmarker & Fiskevatten

Jaktmarker & Fiskevatten – för jägaren som också fiskar! Skribenterna håller till i dina marker över hela Sverige. Det bjuds på reportage, tester, nyheter, nya vapen och svar på alla frågor du har om jakt och fiske. Du hittar du stora faktaspecialer och jaktreportage med just din hundras. En modern och modig tidning som utvecklar och inspirerar dig som jägare och fiskare oavsett vilka grundkunskaper du har från början.


Skriv vad du tycker om Jaktmarker & Fiskevatten för att vara med och vinna en prenumeration av valfri tidning under tre månader. (värde maximalt 159:-)
Hitta fler tidningar som handlar om ämnet Fiske, Jakt

Hälge

tidningen Hälge

Hälge är en filosofisk och kärlekskrank älg, som med sina sex taggar och ett stort mått list upprätthåller sin status som skogens konung. Han lyckas ständigt gäcka jägaren Edwin, hans hund Blixten och den Rambo-inspirerade jaktpolaren Uffe. Edwins hustru Ellen prövas hårt av makens jaktfascination, men hon hittar också sina sätt att sätta gränser. Förutom gästserier som Pyton, Uffe & Affe, Ottifanterna, Trendz och Djurgården så innehåller tidningen även korsord och roliga vitsar. Tidningen utkommer med 12 nummer per år och är på svenska.


Skriv vad du tycker om Hälge för att vara med och vinna en prenumeration av valfri tidning under tre månader. (värde maximalt 159:-)
Hitta fler tidningar som handlar om ämnet Jakt