Svenska Tennismagasinet

tidningen Svenska Tennismagasinet

Svenska Tennismagasinet är landets enda magasin, 116 sidor om tennis och belyser såväl internationell som svensk tennis på alla nivåer. Tidningen Svenska Tennismagasinet samarbetar med några av svensk tennis största profiler, t.ex. Mats Wilander och Jonas Björkman, vilket medför att vi genom deras kontaktnät får tillgång till intervjuer med de allra största internationella stjärnorna. Tidningen fokuserar både på den internationella proffstouren för herrar och damer, men bevakar också svensk klubbverksamhet, junior- och veterantennis. Givetvis ger vi också träningstips till spelare på alla nivåer.


Skriv vad du tycker om Svenska Tennismagasinet för att vara med och vinna en prenumeration av valfri tidning under tre månader. (värde maximalt 159:-)

Paddling

tidningen Paddling

Paddling är den självklara tidningen för dig som älskar vatten och är kanot- och kajakintresserad. Våra reportage ger dig inspiration till att själv upptäcka naturen med kajak och uppleva friheten på havet. Vi skriver om allt från adrenalinpumpande forsäventyr till harmonisk paddling på spegelblanka skogstjärnar där morgondimman just lättat. Varje nummer innehåller minst ett kajaktest och vi har alltid teknik- och träningstips för alla nivåer och inriktningar. Paddling kommer sex gånger om året och bland våra medarbetare återfinns Sveriges främsta experter inom havspaddling, forspaddling, racing, motion, säkerhet och teknik.


Skriv vad du tycker om Paddling för att vara med och vinna en prenumeration av valfri tidning under tre månader. (värde maximalt 159:-)

Offside

tidningen Offside

Offside är Sveriges största och mest välrenommerade fotbollsmagasin. När 42 000 människor intervjuades om 227 tidskrifter placerades Offside allra högst upp ibland annat kategorierna…

Recension

Offside är fotbollstidningen som går lite djupare. Jag köpte mitt första nummer 2001 men fann det rätt så svårläst då när jag inte var så gammal och inte heller så intresserad av läsning. Vad jag absolut gillade med denna tidning under de år jag läst dem är den tidigare nämnda förmågan att gå djupare samt hur man blandar kortare och längre artiklar. T.ex. har man sedan ett antal år tillbaka återkommande en artikelserie man kallar Spelarnas Val, där de allsvenska spelarna får betygsätta varandra i kategorier som bäst skott, bäst inlägg, gör mest för laget osv, i respektive lagdel.

2003 började man släppa Offside i färg, och tidningen blev då, i mitt tycke, ännu bättre. Före det hade man sedan starten gett ut varje nummer i samma format som en pocketbok. Av de nummer jag läst så är nummer 1/2004 mitt absoluta favoritnummer, då man gjort ett specialnummer om VM-turneringen 1994. På följande länk kan man t.ex. läsa om Miodrag Belodedici, mannen som lade straffen Ravelli räddade och sedan blev förevigad på frimärke för – Klicka på fliken Straffmannen.

Att man belönades med Stora Journalistpriset 2002 är inte det minsta svårt att förstå, och för att citera Expressens Mats Olsson; ”Som sagt: era liv är fattigare utan Offside!” Mer information finns på offside.org


Skriv vad du tycker om Offside för att vara med och vinna en prenumeration av valfri tidning under tre månader. (värde maximalt 159:-)

Golfbladet

tidningen Golfbladet

Golfbladet är den nya tidningen för golfare! Tidningen är fylld med resereportage, intervjuer med golfprofiler, reportage och statistik från tävlingar runtom i världen. Golfbladet kommer att vara först på plats i de nya golfländerna i världen och vill kunna svara på frågor som, Vem var egentligen Bobby Jones, Kan man spela golf på Kuba och vilken driver passar min sving bäst. Golfbladet utkommer med 5 nummer per år och är på svenska.


Skriv vad du tycker om Golfbladet för att vara med och vinna en prenumeration av valfri tidning under tre månader. (värde maximalt 159:-)

Marta Fotbollsmagasin

tidningen Marta Fotbollsmagasin

Marta Fotbollsmagasin, tjejernas egen fotbollstidning. Helt enkelt en tidning som handlar om tjejer som spelar fotboll! Reportagen är en blandning av livsstil och fotboll och ni får garanterat se och läsa om nya sidor av de i många fall ganska anonyma damfotbollsspelarna! Snyggt förpackat ger tidningen en annorlunda och öppen inblick i idrottande tjejers tuffa villkor.


Skriv vad du tycker om Marta Fotbollsmagasin för att vara med och vinna en prenumeration av valfri tidning under tre månader. (värde maximalt 159:-)

Pro Hockey

tidningen Pro Hockey

Europas största NHL-Magasin! Pro Hockey är den internationella Hockeyns magasin no 1. Pro Hockey bevakar ingående spelarna, lagen, matcherna, resultaten och all viktig information läsaren vill ha.

I Pro Hockey får du också läsa ingående om superstjärnorna på och utanför isen och händelserna runtomkring en av världens tuffaste sporter i världens tuffaste liga NHL. Pro Hocket utkommer 10 gånger om året och är på svenska.


Skriv vad du tycker om Pro Hockey för att vara med och vinna en prenumeration av valfri tidning under tre månader. (värde maximalt 159:-)

Proffs

tidningen Proffs

Sportmagasinet Proffs vänder sig till unga killar och tjejer. Fokus ligger på internationell toppfotboll och de största stjärnorna, som Cristiano Ronaldo och Zlatan Ibrahimovic.


Skriv vad du tycker om Proffs för att vara med och vinna en prenumeration av valfri tidning under tre månader. (värde maximalt 159:-)

Sportfack

tidningen Sportfack

Sportfack är sportbranschens tidning. Tidningen är tungt förankrad hos sportbranschens handlare, leverantörer och kedjor. Med sportbransch avses aktörer inom sport, fritid, cykel, golf, racket, gym och sportmode. Den redaktionella inriktningen omfattar bevakning av trender, produkter, mässor och nyheter liksom butiksintressanta områden som exponering, ekonomi, juridik, marknadsföring med mera.Tidningen Sportfack utkommer med 12 nr per år med nyheter om branschen, produkter, trender, intervjuer, fakta. Som prenumerant får du även Sportfacks Business-publikationer.

Dessa lyfter fram viktiga segment i sportbranschen som cykel, golf, skidor, barn etc. Branschguiderna Sportregistret och Cykelregistret utkommer årligen med presentation av branschens aktiva leverantörer. Senaste Sportregistret var på 350 sidor i A5-format. Innehåll: Leverantörspresentation, varumärkesregister, produktgruppregister, organisationer, kedjor, lagar m.m. Hemsidan www.sportfack.se uppdateras dagligen med branschnyheter och artiklar. På hemsidan placeras även platsannonser från Sportfack. Du kan även ta del av vår mässlista med såväl kommersiella mässor som kedjornas inköpsdagar samt hela Sportregistret.


Skriv vad du tycker om Sportfack för att vara med och vinna en prenumeration av valfri tidning under tre månader. (värde maximalt 159:-)

Goal

tidningen Goal

GOAL är fotbollsmagasinet som tar läsaren till de största ligorna, de bästa matcherna och de mest glimrande stjärnorna. GOAL handlar om internationell fotboll från jordens alla hörn men framförallt om största ligorna i Europa, Premier League, La Primera och Serie A.

Varje nummer är fyllt med närgångna intervjuer med både etablerade superstjärnor och lovande talanger. GOALs experter ger avslöjande och skarpa analyser i varje nummer samtidigt med uppkäftiga rankinglistor som skapar debatt. GOAL utkommer 12 gånger om året och är på svenska.


Skriv vad du tycker om Goal för att vara med och vinna en prenumeration av valfri tidning under tre månader. (värde maximalt 159:-)

Idrott & Kunskap

tidningen Idrott & Kunskap

Idrott & Kunskap är tidningen med den högsta IK-kvoten. Nu har Sverige fått sin första populärvetenskapliga tidning om idrott.

I Idrott och Kunskap kan du ta del av de senaste rönen från idrottsforskarnas värld, presenterade på ett journalistiskt och lättillgängligt sätt.Tidningen bevakar följande ämnesområden inom idrottsforskningen: fysiologi, historia, medicin, psykologi, näringslära.


Skriv vad du tycker om Idrott & Kunskap för att vara med och vinna en prenumeration av valfri tidning under tre månader. (värde maximalt 159:-)

GOAL Junior

tidningen GOAL Junior

I GOAL Junior får du massor av action, spännande artiklar och häftiga bilder på fotbollsstjärnorna. Du hittar intervjuer, stjärnporträtt, posters, enkel statistik och serier. GOAL Junior erbjuder inspiration och underhållning på ett roligt sätt.


Skriv vad du tycker om GOAL Junior för att vara med och vinna en prenumeration av valfri tidning under tre månader. (värde maximalt 159:-)

Golf Digest

tidningen Golf Digest

Golf Digest är magasinet för den passionerade golfaren. I Golf Digest hittar du reportage om världens mest spännande banor, du läser intervjuer med de hetaste spelarna på världens alla tourer. Golf Digest berättar märkliga och roliga historier ur golfens förflutna. Dessutom bevakar tidningen allt som händer på utrustningssidan. Du får tips om nya klubbor, bollar, bagar och allt annat som du behöver för en lyckad golfrunda.


Skriv vad du tycker om Golf Digest för att vara med och vinna en prenumeration av valfri tidning under tre månader. (värde maximalt 159:-)

Cykla

tidningen Cykla

Vätternrundans cykelmagasin med fokus på både motion och elit. Träningstips, pryltester, tävlingsrapporter, resereportage – allt för dig som är cykelfrälst.


Skriv vad du tycker om Cykla för att vara med och vinna en prenumeration av valfri tidning under tre månader. (värde maximalt 159:-)

Fighter Magazine

tidningen Fighter Magazine

Fighter Magazine är Sveriges ledande tidning om träning och kampsport. Vi skriver om idrotter som MMA, muay thai, BJJ, kickboxning och karate – alltid insatt och alltid aktuellt. Häng med bakom kulisserna på tävling och in på mattan på elitens träningspass. Fighter Magazine har följt kampsportstrenderna sedan 1988.


Skriv vad du tycker om Fighter Magazine för att vara med och vinna en prenumeration av valfri tidning under tre månader. (värde maximalt 159:-)

Golfresan

tidningen Golfresan

Golfresan är ett högkvalitativt magasin för dig som tycker om golf, resor, mat och vin. Vi vill locka dig till nya upplevelser både på och av golfbanan med inspirerande resereportage, nyheter, mat och vin, golfutrustning, golfmode, läsartävlingar och mycket mer.


Skriv vad du tycker om Golfresan för att vara med och vinna en prenumeration av valfri tidning under tre månader. (värde maximalt 159:-)

Åka Skidor

tidningen Åka Skidor

Tidningen åka Skidor har sedan starten 1975 varit Sveriges ledande tidning om skidåkning. Ingen annan tidning ger dig lika bra information om utförsåkning. Varje nummer av åka Skidor innehåller välskrivna och intressanta skidguider och skidbilder av högsta kvalitet. Resereportagen är informativa, underhållande och inspirerande. åka Skidor har fått flera fina utmärkelser för dess snygga form och höga bildkvalitet. Utkommer även med en Prylguide.


Skriv vad du tycker om Åka Skidor för att vara med och vinna en prenumeration av valfri tidning under tre månader. (värde maximalt 159:-)