Sudoku för alla

tidningen Sudoku för alla

Sudoku för alla – sifferpussel på lätt och medelsvår nivå. Sudoku för alla bjuder på sudoku från första till sista sidan! Du får sifferpussel i svårighetsgraderna superlätt, lätt och medel. Lösningarna hittar du i samma tidning. Allt du behöver är en blyerts, ett suddgummi och gott om tid.


Skriv vad du tycker om Sudoku för alla för att vara med och vinna en prenumeration av valfri tidning under tre månader. (värde maximalt 159:-)

Level

tidningen Level

Level är läsning ingen seriös spelare kan vara utan! Ett magasin där Sveriges mest kunniga och inflytelserika speljournalister (Tobias Bjarneby, Thomas Wiborgh, Pär Villner, Oskar Skog, Fredrik Schaufelberger) intervjuar de viktigaste utvecklarna, recenserar kommande stortitlar, besöker Tokyos undergroundscen och minns sina gamla favoriter från förr.

LEVEL utsågs på Spelgalan 2010 för tredje året i rad till Sveriges bästa speltidning!


Skriv vad du tycker om Level för att vara med och vinna en prenumeration av valfri tidning under tre månader. (värde maximalt 159:-)

Kreativ stickning

tidningen Kreativ stickning

Kreativ Stickning är ett exklusivt stickmagasin för dig som älskar att sticka. Med Kreativ Stickning får du mängder av inspiration att sätta igång med de lättförståeliga stickbeskrivningarna.

Varje nummer är högklassigt med högkvalitativa och detaljerade färgbilder på alla modeller. Kreativ Stickning utkommer 4 gånger årligen varje gång med 35 till 40 vackra modeller i ett speciellt tema.


Skriv vad du tycker om Kreativ stickning för att vara med och vinna en prenumeration av valfri tidning under tre månader. (värde maximalt 159:-)

Poker Magazine

tidningen Poker Magazine

Poker Magazine är Skandinaviens största pokertidning. I Poker Magazine hittar du allt du kan tänka dig om poker: nyheter, spelarporträtt, reportage, krönikor, strategitips, recensioner mm.

Flera av landets främsta pokerkännare jobbar med tidningen, bland annat WPT-mästaren Martin de Knijff och pokergurun Dan Glimne. Poker Magazine utkommer 9 gånger om året och är på svenska.


Skriv vad du tycker om Poker Magazine för att vara med och vinna en prenumeration av valfri tidning under tre månader. (värde maximalt 159:-)

Sömnadsmagasin

tidningen Sömnadsmagasin

Allt om Handarbetes Sömnadsmagasin är magasinet för dig som är intresserad av mode och sömnad. Vi fångar nya trender och tendenser, och skapar läckert och skönt mode – du själv kan sy! I det nya sömnadsmagasinet hittar du varje gång snygga modeller för hela familjen – för kvinnor i alla åldrar, även i plusstorlek, för män och barn och inte minst för hemmet. I varje nummer medföljer 1 stort mönsterark.


Skriv vad du tycker om Sömnadsmagasin för att vara med och vinna en prenumeration av valfri tidning under tre månader. (värde maximalt 159:-)