Allt om Vetenskap

tidningen Allt om Vetenskap

Allt om Vetenskap är ett populärvetenskapligt magasin för den vetgirige! I varje utgåva av Allt om Vetenskap hittar du fördjupade, men framförallt begripliga artiklar inom naturvetenskap, internationell forskning, teknik, nya uppfinningar, rymdforskning och mycket mer.

Tidningen Allt om Vetenskap lyfter fram det senaste inom populärvetenskap på ett informativt och smart sätt med hjälp av högkvalitativa bilder och texter. Prenumerera själv eller ge bort en prenumeration på tidningen Allt om Vetenskap och bli frälst av det högklassiga innehållet till kampanjpris.


Skriv vad du tycker om Allt om Vetenskap för att vara med och vinna en prenumeration av valfri tidning under tre månader. (värde maximalt 159:-)

Populär Astronomi

tidningen Populär Astronomi

Populär Astronomi är Sveriges ledande populärvetenskapliga tidskrift om astronomi och rymdfart. Här kan man läsa om det mesta som tilldrar sig utanför jordatmosfären!

När du tecknar en prenumeration på tidningen blir du dessutom medlem i Svenska astronomiska sällskapet. För prenumerationer till utlandet tillkommer extra portokostnadet med 50 SEK.


Skriv vad du tycker om Populär Astronomi för att vara med och vinna en prenumeration av valfri tidning under tre månader. (värde maximalt 159:-)

Soldat & Teknik

tidningen Soldat & Teknik

Militärhistoria på nytt sätt! Soldat & Teknik vänder sig till alla som är intresserade av svensk militärhistoria liksom den enskilde soldatens, flygarens och sjömannens vardag.

Till de som vill läsa mer om militära fordon, flygplan och fartyg, om eldsjälarna som vårdar minnet av det svenska försvaret och i Soldat & Teknik möter vi de människor som vill bjuda på en god historia från lumpartiden eller från repetitionsövningarna.


Skriv vad du tycker om Soldat & Teknik för att vara med och vinna en prenumeration av valfri tidning under tre månader. (värde maximalt 159:-)

Medicinsk Vetenskap

tidningen Medicinsk Vetenskap

Medicinsk Vetenskap är ett populärvetenskapligt magasin för alla som är intresserade av medicinsk forskning.

Aktualiteter blandas med mer djupgående reportage från alla delar av det medicinska forskningsområdet. Tidningen ges ut av Karolinska Institutet, Sveriges enda rent medicinska universitet.


Skriv vad du tycker om Medicinsk Vetenskap för att vara med och vinna en prenumeration av valfri tidning under tre månader. (värde maximalt 159:-)

Tidskriften Doktorn

tidningen Tidskriften Doktorn

Doktorn är en vetenskaplig hälsotidning som ger inspiration och kunskap till ett friskare liv. Här finner du artiklar om hälsa, medicin, psykologi, välbefinnande, mat, motion och mycket annat.

De främsta experterna intervjuas och ger sina tips på olika behandlingar och livsstilsförändringar som ger livsglädje och är hållbara i långa loppet. Du kommer inte att hitta tips på snabbantning eller andra löpsedelnyheter som inte har effekt.


Skriv vad du tycker om Tidskriften Doktorn för att vara med och vinna en prenumeration av valfri tidning under tre månader. (värde maximalt 159:-)

Aktuell Forskning & Utveckling

tidningen Aktuell Forskning & Utveckling

Aktuell Forskning & Utveckling är tidningen som bevakar dagens och morgondagens teknik. Här finns de senaste framstegen inom svensk och internationell FoU.

I tidningen hittar du även intervjuer med industrins förgrundsfigurer, debatt och visioner samt aktuella händelser och faktafyllda artiklar från vetenskapens värld.


Skriv vad du tycker om Aktuell Forskning & Utveckling för att vara med och vinna en prenumeration av valfri tidning under tre månader. (värde maximalt 159:-)

Allt om Historia

tidningen Allt om Historia

Allt om Historia är tidningen för dig som vill läsa om dramatiska händelser och spännande människor i det förflutna. Lättillgängliga artiklar fyllda med intressanta fakta, fängslande illustrationer och lärorika kartor. Läs och lär om upptäckter, forskning, uppfinningar och fynd. Aldrig har Historia varit så underhållande!


Skriv vad du tycker om Allt om Historia för att vara med och vinna en prenumeration av valfri tidning under tre månader. (värde maximalt 159:-)

Psykisk Hälsa

tidningen Psykisk Hälsa

Psykisk Hälsa är en populärvetenskaplig facktidskrift som blandar aktualiteter med djupgående artiklar inom psykologi, psykoterapi, psykoanalys, folkhälsa och mycket mer. Psykisk Hälsa utkommer med 4 välfyllda nummer per år.

En tidskrift för dig som vill vara riktigt insatt. Psykisk Hälsa ges ut av den ideella organisationen Svenska föreningen för psykisk hälsa (sfph). Som prenumerant blir du även medlem i sfph, får ett elektroniskt veckobrev med aktuella nyheter och tips samt rabatt på böcker och seminarier.


Skriv vad du tycker om Psykisk Hälsa för att vara med och vinna en prenumeration av valfri tidning under tre månader. (värde maximalt 159:-)

Teknikhistoria

tidningen Teknikhistoria

Teknikhistoria är ett magasin från redaktionen bakom Ny Teknik. Ett magasin som helhjärtat ägnar sig åt historierna bakom världens största teknikgenombrott. Teknikhistoria lyfter även fram uppfinnarna som gjorde det omöjliga möjligt.

I varje nummer finns det självklart häftiga farkoster från förr och en rad kluriga problem och kunskapstester. Teknikhistoria är ett underhållande och allmänbildande magasin för dig som fascineras av teknik och historia.


Skriv vad du tycker om Teknikhistoria för att vara med och vinna en prenumeration av valfri tidning under tre månader. (värde maximalt 159:-)

Minnenas Journal

tidningen Minnenas Journal

Läs, njut och minns! Minnenas Journal är en ny tidskrift som handlar om livet förr i tiden, om vår svenska vardagshistoria.

Här står människorna, kärleken, släkten, maten, nöjena och traditionerna från förr i centrum. Njut av fantastiska släktsagor, märkliga livsöden och unika bildskatter.


Skriv vad du tycker om Minnenas Journal för att vara med och vinna en prenumeration av valfri tidning under tre månader. (värde maximalt 159:-)

Militär Historia

tidningen Militär Historia

Prenumerera på Militär Historia, Sveriges nya tidning för dig som är specialintresserad av krigshistoria! Här skriver landets ledande experter om kända och okända händelser under 1900-talets krig och konflikter och om äldre tiders drabbningar.

Militär Historia innehåller berättelser du inte kan läsa någon annanstans. Här finns också unika fotografier och specialritade kartor. Tydliga och faktarika illustrationer förklarar och ger ökad kunskap. Bakom Militär Historia finns Historiska Media, förlaget som också ger ut Populär Historia och Allt om Historia. Den nya tidningen när ett perfekt komplement för dig som är verkligt intresserad!


Skriv vad du tycker om Militär Historia för att vara med och vinna en prenumeration av valfri tidning under tre månader. (värde maximalt 159:-)

Allt om Vetenskap Historia

tidningen Allt om Vetenskap Historia

Välkommen till Sveriges nya tidning om HISTORIA. Den nya tidningen berättar om de mest spännande ögonblicken i mänsklighetens historia. Läs om fängslande människoöden, krig och dramatiska strider, bortglömda händelser, den tekniska utvecklingen och mycket annat. Rolig läsning som dessutom ger dig kunskaper och perspektiv på vad som händer idag!


Skriv vad du tycker om Allt om Vetenskap Historia för att vara med och vinna en prenumeration av valfri tidning under tre månader. (värde maximalt 159:-)

Populär Historia

tidningen Populär Historia

Populär Historia är Sveriges ledande historiska magasin med 149.000 läsare varje månad! Populär Historia är en populärvetenskaplig tidskrift med fokus på historia och kulturhistoria.

Tidningen är rikt illustrerad med underhållande och informativa texter.


Skriv vad du tycker om Populär Historia för att vara med och vinna en prenumeration av valfri tidning under tre månader. (värde maximalt 159:-)

Världens Vetenskap

tidningen Världens Vetenskap

Världens Vetenskap är en tidning som lär dig det du behöver veta om hur livet på jorden hänger ihop, utan att grotta ner sig i alltför djupa beskrivningar.

Världens Vetenskap tar upp och förklarar lättsamt allt ifrån solsystem till hur fartyg & flygplan fungerar och ger dig all extra fakta du behöver, i både text med bra illustrationer och bilder. Prenumerera nu för att förena nytta med nöje.


Skriv vad du tycker om Världens Vetenskap för att vara med och vinna en prenumeration av valfri tidning under tre månader. (värde maximalt 159:-)

Världens Historia

tidningen Världens Historia

Illustrerad Vetenskap Världens Historia är Sveriges största historietidning. Med respekt för källorna bjuder tidningen på ett nytänkande sätt att förmedla historia. Illustrerad Vetenskap Världens Historia är mer än kungalängder och puniska krigen.

Den är också goda historier om händelser, kärlek, människoöden och heroiska bedrifter. Tidningen är visuellt nyskapande, där artiklarna illustreras med bilder från hela världen och slutsatserna följs upp med genomarbetad och lätt överskådlig grafik.


Skriv vad du tycker om Världens Historia för att vara med och vinna en prenumeration av valfri tidning under tre månader. (värde maximalt 159:-)