Bild & Ljud Hemma

tidningen Bild & Ljud Hemma

Bild & Ljud Hemma testar mellan 400 och 500 produkter per år inom elektronisk hemmaunderhållning. Vi prioriterar alltid den glädje och de upplevelser som tekniken kan ge och hur den kan bidra till att göra våra liv trevligare inte minst på fritiden.

Vi skriver mest om hifi, hemmabio och TV, men även om projektorer, digitalkameror, mobiltelefoner, samt det senaste om nya bild- och ljudformat och andra nyheter. Vår popularitet beror på att vi vänder oss till vanligt folk – inte bara till experter och särskilt intresserade – och ger råd om vad som är bäst att köpa. Bild & Ljud Hemma kommer ut med 11 nummer per år, inklusive vårt kavalkad nummer som ges ut i januari där vi utser årets bästa produkter i en rad kategorier.


Skriv vad du tycker om Bild & Ljud Hemma för att vara med och vinna en prenumeration av valfri tidning under tre månader. (värde maximalt 159:-)

Ljud & Bild

tidningen Ljud & Bild

Ljud & Bild – Elektronikvärlden med ljud & bild! Ljud & Bild är tidningen för dig som är nyfiken och intresserad av tekniken kring modern ljud- och bildhantering. Tidningen innehåller genomarbetade tester av bland annat tv-apparater, kameror, mobiltelefoner, hemmabio, dvd- och mp3-spelare. I varje nummer finns även reportage, läsarbrev och massor av nyheter.


Skriv vad du tycker om Ljud & Bild för att vara med och vinna en prenumeration av valfri tidning under tre månader. (värde maximalt 159:-)