Utemagasinet

tidningen Utemagasinet

Utemagasinet är Sveriges ledande magasin om friluftsliv och äventyr. Tidningen har funnits sedan 1980. Vandring, cykling, paddling, klättring, med mera i olika former är huvudämnen sommartid. Turskidåkning, längd, telemark, toppturer och långfärdsskridskor dominerar vintertid. Varje nummer innehåller minst ett inslag från områden utanför Sveriges gränser. I Utemagasinet hittar du också de bästa produkttesterna, de utförligaste utrustnings- och aktivitetsguiderna samt smarta tips om hur du gör friluftslivet enklare och roligare. Utemagasinet är på svenska.


Skriv vad du tycker om Utemagasinet för att vara med och vinna en prenumeration av valfri tidning under tre månader. (värde maximalt 159:-)

Äventyr

tidningen Äventyr

Resemagasinet äventyr är en reportagetidning för den medvetna vagabondgenerationen som nu har fått barn men fortfarande föredrar tema- och äventyrsresor framför all inclusive: Hitta drömdestinationen i vinter! I detta nummer guidar vi till ett Thailand du inte trodde fanns. Långt från massturismen upptäcker vår egen Michael Tjelder miljökämpar, äventyrare och överlevnadskonstnärer som skapar något nytt i ett alltmer exploaterat paradis. Vi möter också monsterjägaren vid Loch Ness, surfar i Kapstaden, hamnar på TwinPeaksfest i North Bend, lär oss överleva med barnen i vildmarken, sover som stockar i en trollstubbe och gråter ut med Börje Salming.


Skriv vad du tycker om Äventyr för att vara med och vinna en prenumeration av valfri tidning under tre månader. (värde maximalt 159:-)

Outside

tidningen Outside

Outside är världens största äventyrstidning – ett livsstilsmagasin för aktiva människor. Vår uppgift är att inspirera till resor, sport, äventyr, träning och bättre hälsa. Dessutom bevakar vi personligheterna, miljöfrågor och utomhuskulturen. Vårt samarbete med amerikanska Outside och de bästa svenska skribenterna och fotograferna gör att vi varje månad levererar en tidning i toppklass.

Outside vänder sig till dig som: – helst är utomhus – gärna reser – inspireras av äventyr – vill hålla dig i form – uppskattar en god historia och fantastiska bilder – gillar att läsa om sådant du inte redan känner till


Skriv vad du tycker om Outside för att vara med och vinna en prenumeration av valfri tidning under tre månader. (värde maximalt 159:-)