PhotoshopGuiden

tidningen PhotoshopGuiden

Tycker du att det är roligt med bildbehandling? Vill du lära dig proffsens smartaste knep i Photoshop? Oavsett om du använder CS eller Elements så är PhotoshopGuiden tidningen för dig.

Sex gånger om året kommer ett nytt nummer med 150 – 200 sidor, fyllda med praktiska, Steg för steg-guider.


Skriv vad du tycker om PhotoshopGuiden för att vara med och vinna en prenumeration av valfri tidning under tre månader. (värde maximalt 159:-)
Hitta fler tidningar som handlar om ämnet Datorer, Foto

Digital Foto för alla

tidningen Digital Foto för alla

Digitalfoto för alla utkommer precis som National Geographic, Illustrerad vetenskap och diverse andra tidningar på Bonniers förlag. Vi tycker att denna tidning har väldigt bra utbud och blandning av tester, nyheter och guider. 2003 kom det första numret av Digitalfoto för alla, och nu har man en upplaga på cirka 24 700, en i vårt tycke mycket bra siffra för en svensk tidning om fotografering.

18 nummer kommer per år, och utges då med cirka tre veckors mellanrum. Fr.o.m. nummer 1/2012 så har tidningen inlett ett samarbete med den erkänt stora fototidningen Popular Photography, och därför har Digitalfoto för alla börjat få ta del av vetenskapliga tester gjorda i Popular Photographys laboratorium i New York. Förutom det vi tidigare nämnt så tar tidningen även upp beskrivningar av praktiska moment för programmet Photoshop.

Vad vi också gillar med denna tidning är att den, precis som namnet antyder, vänder sig åt alla, nybörjare såväl som proffs, bara det rätta intresset finns. Dessutom har Digitalfoto för alla en expertpanel som svarar på frågor i varje nummer. Frågor gällande utrustning, fototeknik och annat som rör området fotografi. Digitalfoto för alla går det att läsa mer om på http://www.digitalfotoforalla.se

DIGITAL FOTO FöR ALLA är Nordens största tidning inom digital fotografering och video. DIGITAL FOTO FöR ALLA hjälper läsarna att få ut så mycket som möjligt av kameran och tillhörande utrustning samt testar och recenserar alla nya produkter.


Skriv vad du tycker om Digital Foto för alla för att vara med och vinna en prenumeration av valfri tidning under tre månader. (värde maximalt 159:-)
Hitta fler tidningar som handlar om ämnet Foto

Proffsfoto

tidningen Proffsfoto

Proffsfoto vänder sig direkt till dig som professionell fotograf. Här kan du läsa om kamerorna, blixtarna, stativen och programmen för just dig.

Tidningen är fullmatad med aktuella reportage, tester, nyheter och tips. Med datorns centrum i arbetsflödet idag följer Proffsfoto den utvecklingen, med fokus på rätt prestanda och egenskaper för just dig som fotograf.


Skriv vad du tycker om Proffsfoto för att vara med och vinna en prenumeration av valfri tidning under tre månader. (värde maximalt 159:-)
Hitta fler tidningar som handlar om ämnet Foto

Fotosidan Magasin

tidningen Fotosidan Magasin

FoSveriges nya fototidning! om du är trött på allt snack om megapixlar hit och brännvidder dit?

Vill du hellre lära dig hur man ska tänka innan man tar en riktigt bra bild, Är du trött på allt snack om megapixlar hur du ljussätter och förbättrar dina bilder?


Skriv vad du tycker om Fotosidan Magasin för att vara med och vinna en prenumeration av valfri tidning under tre månader. (värde maximalt 159:-)
Hitta fler tidningar som handlar om ämnet Foto

FOTO

tidningen FOTO

FOTO är Sveriges äldsta fototidning som sedan 30-talet getts ut på Allers förlag. I vårt tycke är FOTO dessutom den av Sveriges fototidningar som är bredast. Den tar upp så väl teknik, fotolära som djupare artiklar om både olika fotografer och olika typer av fotografering samt annat från ämnen som ligger nära fotografering.

Varje nummer av FOTO består av cirka 100 sidor och med tanke på den höga kvalitén dess innehåll har så tycker vi helt klart att detta är en prisvärd tidning. De tester som publiceras i magasinet är lätt att förstå även för nybörjare och vad vi också gillar med just testerna är att de innehåller väldigt mycket text och åsikter, inte bara siffror och diagram. Att FOTO också har en avdelning som heter UngiFOTO känns väldigt kul.

Att kanske få se en s.k. rising stars tidiga fotoarbeten kan ju vara väldigt kul. Dessutom finns det inom fotograferingen, liksom i de flesta andra hobbies, utövare i yngre ålder som har radikala idéer vilka kan vara intressanta att skåda. Fr.o.m. nummer 1/2012 så har FOTO nypremiär och det tycker vi är ytterligare ett starkt argument att köpa tidningen. I och med nypremiären så har man fått tidningens tryck på ett annat slags papper som ger oss känslan av skarpare och tydligare fotografier. Det tycker vi ger just fotografierna mera rättvisa.


Skriv vad du tycker om FOTO för att vara med och vinna en prenumeration av valfri tidning under tre månader. (värde maximalt 159:-)
Hitta fler tidningar som handlar om ämnet Foto

DigitalFoto

tidningen DigitalFoto

DigitalFoto vänder sig fotoentusiasten som vill lära sig proffsens bästa knep till bättre bilder, men också till de som vill lära sig mer om bildbehandling i photoshop. Här hittar du även initierade tester av de senaste kameramodellerna samt fototillbehör.


Skriv vad du tycker om DigitalFoto för att vara med och vinna en prenumeration av valfri tidning under tre månader. (värde maximalt 159:-)
Hitta fler tidningar som handlar om ämnet Foto

Fotoguiden

tidningen Fotoguiden

FotoGuiden vänder sig till dig som vill ha mer av praktiska fotoskolor som gör dig till en bättre fotograf och mindre av produkttester och tekniksnack. Den kommer 6 nummer om året och är dubbelt så tjock som de flesta andra fototidningar, 150 till 200 sidor.


Skriv vad du tycker om Fotoguiden för att vara med och vinna en prenumeration av valfri tidning under tre månader. (värde maximalt 159:-)
Hitta fler tidningar som handlar om ämnet Foto

Kamera & Bild

tidningen Kamera & Bild

Din totala guide för allt om Kamera & Bild. Som läsare av Kamera & Bild får du varje månad intressanta nyheter kameror och fotografi, intervjuer med duktiga fotografer, tester av kameror och tillbehör samt skolor om bildbehandling i Photoshop.


Skriv vad du tycker om Kamera & Bild för att vara med och vinna en prenumeration av valfri tidning under tre månader. (värde maximalt 159:-)
Hitta fler tidningar som handlar om ämnet Foto