Hälsa

tidningen Hälsa

I HäLSA hittar du de senaste rönen om mat, motion, naturmedel, alternativa behandlingsmetoder, psykologi och samlevnad. Dessutom läckra recept på hälsonyttig mat. HäLSA är en inspirerande tidning som hjälper dig att få ut det bästa av livet!


Skriv vad du tycker om Hälsa för att vara med och vinna en prenumeration av valfri tidning under tre månader. (värde maximalt 159:-)

BODY

tidningen BODY

Tidningen BODY vänder sig till dig som vill träna lite hårdare, lite bättre och lite mer seriöst. Kasta inte bort dyrbar tid på metoder som inte fungerar. Vi lär dig hur du formar om dig till ditt bättre du!

Varje månad ger vi dig de bästa styrketräningstipsen, nyheter från hela världen, forskning om träning och kost, personporträtt med dem som har lyckats, kostråden för mer muskler och mindre fett, skvaller från fitness- och bodybuildingvärlden och mycket, mycket mer.


Skriv vad du tycker om BODY för att vara med och vinna en prenumeration av valfri tidning under tre månader. (värde maximalt 159:-)

Wellness

tidningen Wellness

Aftonbladet Wellness, tidningen som ger ett helt nytt sätt att se på sin hälsa. Att uppnå balans i livet samt att hitta och upprätthålla en kombination av både inre och yttre välmående som är perfekt för just en själv, detta är vad Wellness handlar om.


Skriv vad du tycker om Wellness för att vara med och vinna en prenumeration av valfri tidning under tre månader. (värde maximalt 159:-)

Stark Magasin

tidningen Stark Magasin

STARK Magasin är tidningen för dig som gillar att träna hårt eller vill börja gilla det! Tankarna bakom tidningen är lika enkla som unika: det saknades helt enkelt ett magasin som fokuserade på riktig träning och riktig mat, på helhet snarare än detaljer.

Det saknades en tidning där experter inom träning, kost, idrottsskador mm kom till tals. En träningstidning riktad till alla, från de som tränar ibland till proffs. STARK Magasin ser till träning för hela livet, från barn till vuxna, och har dessutom tillgång till de största profilernastränings- och kostupplägg.


Skriv vad du tycker om Stark Magasin för att vara med och vinna en prenumeration av valfri tidning under tre månader. (värde maximalt 159:-)

Hälsa och Fitness

tidningen Hälsa och Fitness

Med sina inspirerande artiklar och effektiva träningsguider har brittiska Health&Fitness blivit en av Europas populäraste hälso- och träningstidningar för aktiva kvinnor som vill hålla sig i form. Nu har den äntligen kommit till Sverige!


Skriv vad du tycker om Hälsa och Fitness för att vara med och vinna en prenumeration av valfri tidning under tre månader. (värde maximalt 159:-)

ToppHälsa

tidningen ToppHälsa

ToppHälsa är den nya innehållsrika tidningen för dig som vill må bra, hålla vikten i vardagen och få ut det bästa av dig själv. Varje månad får du tips på bra mat och effektiv träning.

Dessutom får du läsa om må-bra-resor och skönhetstips. Nu har du chansen att prova ToppHälsa till ett mycket förmånligt pris.


Skriv vad du tycker om ToppHälsa för att vara med och vinna en prenumeration av valfri tidning under tre månader. (värde maximalt 159:-)

Aktiv Träning

tidningen Aktiv Träning

Aktiv Träning är Sveriges bästa magasin för dig som vill ha en seriös och effektiv träningspartner. Tidningen har nu blivit ännu vassare med inte mindre än 3 nya träningsserier.

Du får de bästa anvisningarna och den bästa vägledningen inom kost, utrustning, motivation och träning som garanterar dig en sund och aktiv livsstil. Aktiv Träning är din genväg till ett sunt och aktivt liv. Aktiv Träning hjälper dig att komma i bättre form och ser till att du får ut maximalt av din träning, oavsett vilken form av motion du ägnar dig åt.


Skriv vad du tycker om Aktiv Träning för att vara med och vinna en prenumeration av valfri tidning under tre månader. (värde maximalt 159:-)

Fighter Magazine

tidningen Fighter Magazine

Fighter Magazine är Sveriges ledande tidning om träning och kampsport. Vi skriver om idrotter som MMA, muay thai, BJJ, kickboxning och karate – alltid insatt och alltid aktuellt. Häng med bakom kulisserna på tävling och in på mattan på elitens träningspass. Fighter Magazine har följt kampsportstrenderna sedan 1988.


Skriv vad du tycker om Fighter Magazine för att vara med och vinna en prenumeration av valfri tidning under tre månader. (värde maximalt 159:-)

Amelia Träning & Pepp

tidningen Amelia Träning & Pepp

Träning & pepp från Amelia är tidningen för dig som vill komma igång med din träning eller lyfta den till nästa nivå. Här hjälper vi dig hitta må-bra-lusten, vikten du trivs med och träningstiderna som funkar i din kalender.

Fokus ligger på träningsglädje, inspiration och kom-igång. Vi gör upp med dina träningsursäkter en gång för alla och coachar dig fram till träningslokalen.


Skriv vad du tycker om Amelia Träning & Pepp för att vara med och vinna en prenumeration av valfri tidning under tre månader. (värde maximalt 159:-)