Fiskejournalen

tidningen Fiskejournalen

Fisketidningen för dig som tar fiske på allvar! Fiskejournalen är tidningen som både underhåller och förkortar tiden mellan huggen. I varje nummer bjuder vi på experternas bästa fisketips kring fångstgivande metoder och heta vatten. Vi håller dig uppdaterad om vad som händer på nyhetsfronten i fiskets värld, och med våra tester och marknadsnyheter guidar vi dig bland alla fiskeprylar. Och givetvis bjuder vi på massor av härlig fiskefrossa.


Skriv vad du tycker om Fiskejournalen för att vara med och vinna en prenumeration av valfri tidning under tre månader. (värde maximalt 159:-)
Hitta fler tidningar som handlar om ämnet Fiske

Jaktmarker & Fiskevatten

tidningen Jaktmarker & Fiskevatten

Jaktmarker & Fiskevatten – för jägaren som också fiskar! Skribenterna håller till i dina marker över hela Sverige. Det bjuds på reportage, tester, nyheter, nya vapen och svar på alla frågor du har om jakt och fiske. Du hittar du stora faktaspecialer och jaktreportage med just din hundras. En modern och modig tidning som utvecklar och inspirerar dig som jägare och fiskare oavsett vilka grundkunskaper du har från början.


Skriv vad du tycker om Jaktmarker & Fiskevatten för att vara med och vinna en prenumeration av valfri tidning under tre månader. (värde maximalt 159:-)
Hitta fler tidningar som handlar om ämnet Fiske, Jakt

Allt om Flugfiske

tidningen Allt om Flugfiske

Allt om Flugfiske – tidningen för dig som insett tjusningen med flugfiske. Vi ger dig fiskevattnen och resereportagen, de heta rapporterna direkt från strömmarna, trenderna inom teknik och redskap. Du möter de bästa flugbindarna med sina specialmönster. Allt för att du ska lyckas bättre med ditt flugfiske. Njut dessutom av de bästa flugfiske fotograferna. Vi lever för din hobby!


Skriv vad du tycker om Allt om Flugfiske för att vara med och vinna en prenumeration av valfri tidning under tre månader. (värde maximalt 159:-)
Hitta fler tidningar som handlar om ämnet Fiske

Fiske-feber

tidningen Fiske-feber

Fiske-feber vänder sig till sportfiskefantaster, till de med ett mer nyväckt intresse och till alla som vill bli inspirerade att prova nya grepp och fisketekniker. Vi varvar på djuplodande och uttömmande artiklar med korta och informativa fisketips och bind beskrivningar av flugor. Allt för att du skall få bästa behållning av tidningen!


Skriv vad du tycker om Fiske-feber för att vara med och vinna en prenumeration av valfri tidning under tre månader. (värde maximalt 159:-)
Hitta fler tidningar som handlar om ämnet Fiske

Fiske för Alla

tidningen Fiske för Alla

Fiske för Alla – Sveriges mest lästa fisketidning! Vi tar din hobby på allvar. Varje nummer är fullmatat med intervjuer med Europas duktigaste fiskare som ger dig tips för att lyckas bättre med ditt fiske. Sveriges bästa reportrar och fotografer tar dig med till mytomspunna fiskevatten, vare sig det gäller mete, trolling, fluga, spinn eller en skön pimpeltur på vårisen. Våra stora redskapstester lotsar dig till rätt inköp. Reportage, prylar, nyheter, resor, tester och mycket mera. Vill du vara först med det senaste ska du läsa FFA.


Skriv vad du tycker om Fiske för Alla för att vara med och vinna en prenumeration av valfri tidning under tre månader. (värde maximalt 159:-)
Hitta fler tidningar som handlar om ämnet Fiske