Affärsvärlden

tidningen Affärsvärlden

Affärsvärlden – Sveriges tyngsta Affärsmagasin! Affärsvärlden ger dig de initierade intervjuerna och de djuplodande analyserna och ger dig kunskap om vad som sker i maktens centrum. Du får trovärdiga börstips och smarta placeringsråd som kan vara till nytta i jobbet såväl som privat. Skaffa en egen prenumeration på Sveriges ledande affärsmagasin.


Skriv vad du tycker om Affärsvärlden för att vara med och vinna en prenumeration av valfri tidning under tre månader. (värde maximalt 159:-)
Hitta fler tidningar som handlar om ämnet Ekonomi

Veckans Affärer

tidningen Veckans Affärer

Bli framgångsrik med Veckans Affärer! Med Veckans Affärer kommer du bakom kulisserna i näringslivet och på börsen.Varje torsdag läser 122 000 företagsledare, entreprenörer, chefer och aktiesparare Veckans Affärer. De gör det för att de vill få kunskap och inspiration som hjälper dem i jobbet och privat.

De har en sak gemensamt de vill uträtta något stort med det de gör i karriären och i det egna företaget. Vi tror du är en av dem. Prenumerera du också! Veckans Affärer utkommer 41 gånger om året och är på svenska.


Skriv vad du tycker om Veckans Affärer för att vara med och vinna en prenumeration av valfri tidning under tre månader. (värde maximalt 159:-)
Hitta fler tidningar som handlar om ämnet Ekonomi

Placeringsguiden

tidningen Placeringsguiden

Placeringsguiden startades av Anders Andersson och Martin Kröger år 2000. Idén till Placeringsguiden startades i Italien när Anders Andersson och martin Kröger låg och badade.

En undersökning gjordes bland Privata Affärers läsare där de fick frågan ”vad vill ni helst läsa?” och ”Vad vill ni läsa mer av?” Svaret blev skatter och placeringar och att de ville ha information om detta oftare. Med undersökningen som underlag startades Placeringsguiden.


Skriv vad du tycker om Placeringsguiden för att vara med och vinna en prenumeration av valfri tidning under tre månader. (värde maximalt 159:-)
Hitta fler tidningar som handlar om ämnet Ekonomi

Affärsresenären

tidningen Affärsresenären

Affärsresenären är Sveriges enda tidning som vänder sig direkt till affärsresenärer och Travel Managers. Innehållet är riktat till alla reser i jobbet.

Vi skriver om allt som gagnar affärsresenären om resebyråerna och deras service, hur man reser på bästa sätt, om hotellboende samt om events och andra evenemang som kan passa affärsresenären.


Skriv vad du tycker om Affärsresenären för att vara med och vinna en prenumeration av valfri tidning under tre månader. (värde maximalt 159:-)
Hitta fler tidningar som handlar om ämnet Ekonomi

Börsveckan

tidningen Börsveckan

Börsveckan är en helt oberoende tidning med ett enda mål, att hjälpa våra läsare att göra bättre aktieaffärer. Vi skriver bara om aktier. Inga samhällsreportage. Inga krogtester. Börsveckans enda ambition är att ge bra aktieråd. Inget annat. Det ska vara lönsamt att läsa Börsveckan!


Skriv vad du tycker om Börsveckan för att vara med och vinna en prenumeration av valfri tidning under tre månader. (värde maximalt 159:-)
Hitta fler tidningar som handlar om ämnet Ekonomi

Aktiespararen

tidningen Aktiespararen

Aktiespararen är Sveriges största aktie- och fondtidning. Den ger dig djupa och seriösa analyser med näringslivets tungviktare samt många tips på hur du kan maximera ditt aktie- och fondsparande. För 465 kronor ingår ett medlemskap i Aktiespararna.

I medlemskapet ingår fri aktiejuridisk rådgivning, förmånliga priser på aktie- och fondhandel, exklusivt nyhetsbrev varje vecka, utbildningar, aktieträffar runt om i hela landet och mycket annat. Dock kan endast privatpersoner vara medlemmar.


Skriv vad du tycker om Aktiespararen för att vara med och vinna en prenumeration av valfri tidning under tre månader. (värde maximalt 159:-)
Hitta fler tidningar som handlar om ämnet Ekonomi

Ekonomisk Debatt

tidningen Ekonomisk Debatt

Utred betalning för organdonation Niclas Berggren Artiklar Vad bör göras med arbetslöshetsförsäkringen? Lars Calmfors och Georg Marthin En mer effektiv transportinfrastruktur Björn Hasselgren Utbyte av läkemedel har lett till prissänkningar. Hur stort är problemet med antibiotikaresistens och vad kan göras?


Skriv vad du tycker om Ekonomisk Debatt för att vara med och vinna en prenumeration av valfri tidning under tre månader. (värde maximalt 159:-)
Hitta fler tidningar som handlar om ämnet Ekonomi

Privata affärer

tidningen Privata affärer

Prova Privata Affärer. Det tjänar du på. Här finns lönande råd och tips som gör att du får ut mer av dina pengar. Men också lustfylld läsning om hur du kan njuta av livet utan att det kostar dig onödigt mycket.Du får råd om : aktier och fonder, lån, skatter, boende, försäkringar, pension, familjejuridik, resor, bilar, köpvärda prylar

Recension

Ekonomisk verksamhet så som aktier, fonder, obligationer och dylikt finns det en hel del personer har som intresse, och till deras glädje finns tidningen Privata Affärer. Nyss nämnda sparformer är dock inte det enda affärsmagasinet tar upp. Man har även artiklar om kontosparande, placeringar i bostäder, räntor, skatter och annat inom det ekonomiska området. En gång i månaden kommer en ny upplaga, och varje nummer är på cirka 100 sidor. Dessutom medföljer ibland en bilaga som t.ex. Fond- eller Råvaruguiden.

På förstasidan till sitt januarinummer 2012 så uppger redaktörerna att tidningen har har över 196 000 läsare, något som kanske bådar för att det är hög kvalité på det som skrivs i den. Något som glädjer oss är att Privata Affärers tryck är miljömärkt. Det förlag som ger ut Privata Affärer är Bonnier och tidningen kostar 69 kronor per nummer.


Skriv vad du tycker om Privata affärer för att vara med och vinna en prenumeration av valfri tidning under tre månader. (värde maximalt 159:-)

Driva Eget

tidningen Driva Eget

Driva Eget är en nystartad tidning för småföretagare, som ägs och drivs av en småföretagare, ekonomijournalisten Anders Andersson. Det är Sveriges enda oberoende tidning för egenföretagare och för dig som funderar på att starta eget.

Tidningen slåss för landets småföretagare och ger både inspiration och lönande handfasta råd om hur man hittar affärer och kunder, ökar lönsamheten och hur företagaren bäst sparar både sina egna och företagets pengar.


Skriv vad du tycker om Driva Eget för att vara med och vinna en prenumeration av valfri tidning under tre månader. (värde maximalt 159:-)
Hitta fler tidningar som handlar om ämnet Ekonomi

Finansliv

tidningen Finansliv

Nu är Finansliv här, den självklara tidningen för dig som är intresserad av bank-, finans- och försäkringsvärlden! Hos oss möter du makthavarna, trendsättarna, analytikerna och de tiotusentals personer som varje dag är med och bygger branschen.

Vi samlar finansvärlden och ger en unik inblick i dess villkor och möjligheter.I Finansliv är det alltid nära till de starkaste berättelserna, de senaste nyheterna och de smartaste karriärtipsen. Vi är närgånget personliga och analytiskt överblickande. Vi ger kött och blod åt siffrorna som får världen att gå runt. I magasinet och på webben. året om.


Skriv vad du tycker om Finansliv för att vara med och vinna en prenumeration av valfri tidning under tre månader. (värde maximalt 159:-)
Hitta fler tidningar som handlar om ämnet Ekonomi

Dagens Media

tidningen Dagens Media

Dagens Media – affärstidningen om marknadsföring och medieval! Dagens Media är en nyhetsdriven tidning som beskriver och analyserar mediemarknadens utveckling.

Här hittar du de senaste nyheterna, djuplodande analyser och heltäckande reportage om medier, mediestrategier, varumärken och medieval. För dig som vill ha en heltäckande bild av vad som sker på mediemarknaden är Dagens Media ett självklart medieval!


Skriv vad du tycker om Dagens Media för att vara med och vinna en prenumeration av valfri tidning under tre månader. (värde maximalt 159:-)
Hitta fler tidningar som handlar om ämnet Ekonomi