Gastronomica

tidningen Gastronomica

Med spännande bildspråk och eklektisk blandning av artiklar, använder Gastronomica mat som en viktig källa till kunskap om kulturer och samhällen, provocerande diskussion och för att uppmuntra reflektion över historia, litteratur, representation och kulturell konsekvens av livsmedel.


Skriv vad du tycker om Gastronomica för att vara med och vinna en prenumeration av valfri tidning under tre månader. (värde maximalt 159:-)

Mat & Vänner Vin

tidningen Mat & Vänner Vin

I Mat & Vänner fokuserar vi på maten och vännerna, två viktiga ingredienser i tillvaron. Med två utgåvor per år av specialmagasinet Mat & Vänner Vin fördjupar vi oss i ytterligare en av livets behagliga ingredienser. Det är svårt att prata mat och måltid utan att komma in på dryck.

I Mat & Vänner Vin vill vi förmedla det som händer i ämnet vin och annan dryck med aktuella och unika reportage från hela världen. Vår ambition är också att ge våra läsare hela måltidsupplevelsen genom att kombinera den med det vi redan är starka på: maten. I varje utgåva av Mat & Vänner Vin hittar du också de bästa vintipsen.

Mat & Vänner Vin är en specialutgåva av Mat & Vänner och kommer ut med 2 nummer/år. Läs mer om Mat & Vänner Förlag och bläddra i magasinet på www.matochvanner.se.


Skriv vad du tycker om Mat & Vänner Vin för att vara med och vinna en prenumeration av valfri tidning under tre månader. (värde maximalt 159:-)

Baka

tidningen Baka

Nominerad till Publishing-Priset som Sveriges bästa specialtidning! Baka är ett magasin för alla dem som älskar det goda när det kommer till de söta bakverken liksom till de saftiga och smakrika bröden. I Baka gör vi djupdykningar i mjölpåsarna, lockar de bästa knepen ur konditorerna och kikar in i bakugnarna hos de mest entusiastiska bagarna i landet.

Vi förser våra läsare med massor av inspiration kring allt som har med bakning att göra recept på bakverk av alla de slag, tips på roliga och spännande nyheter och prylar samt, självklart, massor av intressant läsning.Bakentusiast, Teckna en prenumeration redan idag för att vara säker på att inte missa ett enda nummer av Baka!


Skriv vad du tycker om Baka för att vara med och vinna en prenumeration av valfri tidning under tre månader. (värde maximalt 159:-)

Allt om Vin

tidningen Allt om Vin

Allt om Vin är Sveriges ledande vintidning. Redaktörer är Bengt-Göran Kronstam och Håkan Larsson, två av Sveriges mest kända vinskribenter. Till sin hjälp har de landets skickligaste och mest erfarna vinjournalister. Här får du spännande reportage om både vin, öl och sprit, resor och mat, erbjudanden och massor av läsvärt. Varje år testar vi uppåt 10000 viner. De godaste hittar du i Allt om Vin.


Skriv vad du tycker om Allt om Vin för att vara med och vinna en prenumeration av valfri tidning under tre månader. (värde maximalt 159:-)

ELLE mat & vin

tidningen ELLE mat & vin

ELLE mat&vin är den moderna livsstilsinspirerande mattidningen för alla som har ont om tid men gott om lust att laga mat och umgås. Här hittar du sunda, lättlagade och inspirerande rätter för både vardag och fest, med passande dryckesförslag till.

I ELLE mat&vin skriver vi om de senaste trenderna för kök och bord, och ger värdefulla proffstips på allt från festdukningar till köksombyggnad. Här hittar du också reportage om lockande gastronomiska resmål och massor av shoppingtips..


Skriv vad du tycker om ELLE mat & vin för att vara med och vinna en prenumeration av valfri tidning under tre månader. (värde maximalt 159:-)

Matmagasinet

tidningen Matmagasinet

Matmagasinet – tidningen för köksbänken, inte för soffbordet. Matmagasinet lockar fram matglädjen och livsglädjen i ditt liv. Du får över hundra recept varje månad som hjälper dig till vardags och inspirerar dig till fest. Alltid med råvaror du hittar i din vanliga butik. Dessutom massor av praktiska tips från experterna om allt som har med kök och bord att göra: köptips, dukningar, viner och fiffiga genvägar när tiden är knapp.


Skriv vad du tycker om Matmagasinet för att vara med och vinna en prenumeration av valfri tidning under tre månader. (värde maximalt 159:-)

Allt om Mat

tidningen Allt om Mat

Allt om Mat – Sveriges största mattidning Vill du laga god och varierad vardagsmat eller lyxig lättlagad festmat. I Allt om Mat får du massor av inspiration – året om. Tidningen provlagar allt i sitt egna provkök. Allt om Mat väger, mäter och provsmakar. Allt för att recepten ska bli lätta att följa och lätta att lyckas med.


Skriv vad du tycker om Allt om Mat för att vara med och vinna en prenumeration av valfri tidning under tre månader. (värde maximalt 159:-)

Mästerkocken

tidningen Mästerkocken

Mästerkocken är tidningen där läsarna delar sina favoritrecept med varandra. Tidningen är fylld med läckra recept från våra läsare, som vi provlagat och fotograferat.

I varje nummer utses också Månadens Mästerkock som pryder förstasidan och får ett besök av oss för ett hemma-hos reportage. Dessutom finns inspirerande reportage med aktuella teman, tips för en trevligare köksvardag, och mycket mer i Mästerkocken.


Skriv vad du tycker om Mästerkocken för att vara med och vinna en prenumeration av valfri tidning under tre månader. (värde maximalt 159:-)

Världens Viner

tidningen Världens Viner

Ett rese och upplevelsemagasin vigt åt vinet. Som läsare får du i varje nummer veta allt om klassiska distrikt som Kalifornien, Toscana, Champagne eller Alsace. Vi guidar dig till hur man reser, bor och äter. Späckat med vintest så du vet vilka som är de bästa vinerna från det aktuella området. Dröm dig bort eller följ med oss mot världens viner.


Skriv vad du tycker om Världens Viner för att vara med och vinna en prenumeration av valfri tidning under tre månader. (värde maximalt 159:-)

Allt om Whisky

tidningen Allt om Whisky

Magasinet handlar huvudsakligen om whisky, men ger också landets ölintresserade ett forum. Tidningen skriver om producenter och whiskyprofiler, vi förmedlar nyheter och resetips, vår testpanel provar whiskysorter av olika slag, vi berättar om barer och klubbar samt tipsar om fynd på tax-free marknaden. Allt om whisky utkommer med sex nummer per år.


Skriv vad du tycker om Allt om Whisky för att vara med och vinna en prenumeration av valfri tidning under tre månader. (värde maximalt 159:-)

Mat & Vänner

tidningen Mat & Vänner

Vinnare av Publishing-Priset för andra året i rad som Sveriges bästa specialtidning! Mat & Vänner är ett livsstilsmagasin med maten i fokus. Men vi vill även bjuda på det där runt omkring maten och vännerna som gör livet roligare: prylarna, resan, restaurangen, vinet, rummet, möblerna, allt detta finns på vår meny! Vår ambition är att inspirera till att laga nytt och tänka annorlunda.

I Mat & Vänner hittar du recepten som passar både hemmakocken och den avancerade matlagaren. Magasinet kommer ut med 6 utgåvor per år samt 2 specialutgåvor vardera av systermagasinen Mat & Vänner Vin och tidningen Baka.


Skriv vad du tycker om Mat & Vänner för att vara med och vinna en prenumeration av valfri tidning under tre månader. (värde maximalt 159:-)

Hembakat

tidningen Hembakat

Hembakat är tidningen för dig som älskar goda bakverk. I varje nummer får du massor av inspiration och härliga recept.

Ljuvliga småkakor, pajer och tårtor. Inspirerande reportage om människor som älskar att baka. Underbara lättbakade recept. Matiga muffins, matbröd och surdegsbröd. Senaste nyheterna och prylarna.


Skriv vad du tycker om Hembakat för att vara med och vinna en prenumeration av valfri tidning under tre månader. (värde maximalt 159:-)

Lantliv Mat & Vin

tidningen Lantliv Mat & Vin

Lantliv Mat & Vin är tidningen för den som vill njuta av god mat och gott vin, både i stan och på landet. I Lantliv Mat & Vin bjuds det på läckra, lättlagade recept och viner som passar till. Man besöker gårdsbutiker, odlare och vingårdar. Du får massor av köptips och inspiration till köket, allt med Lantlivs speciella känsla.


Skriv vad du tycker om Lantliv Mat & Vin för att vara med och vinna en prenumeration av valfri tidning under tre månader. (värde maximalt 159:-)

Jessicas Mat

tidningen Jessicas Mat

Jessicas Mat kombinerar fantastiska recept med underbara bilder, och ger dig tips och vägledning i köket. Låt dig inspireras till att våga skapa egna rätter! Förutom recept hittar du nyheter, reportage och intervjuer med aktuella profiler.

Jessicas Mat är ett magasin för dig som är intresserad av och tycker om att läsa om mat och matlagning. Varje nummer är på 132 sidor, fyllda med inspirerande läsning


Skriv vad du tycker om Jessicas Mat för att vara med och vinna en prenumeration av valfri tidning under tre månader. (värde maximalt 159:-)