Pets

tidningen Pets

Pets är fylld av nyttig, rolig och spännande läsning om alla våra populära husdjur. Läsarna medverkar själva med frågor, tips och berättelser. Dessutom finns det i varje nummer söta posterbilder, spännande utlottningar, produktnyheter och roliga tester!

Pets är den enda husdjurstidningen i Sverige som vänder sig direkt till unga läsare. Från och med 2011 utkommer tidningen 12 gånger om året och i varje nummer medföljer en fin present. Det är magasinet för alla unga djurintresserade.


Skriv vad du tycker om Pets för att vara med och vinna en prenumeration av valfri tidning under tre månader. (värde maximalt 159:-)

Sveriges Natur

tidningen Sveriges Natur

Sveriges Natur är en vacker tidskrift som tar dig med på inspirerande utflykter till naturen. Här kan du läsa om att från från kretsloppets mikroprocesser till de vilda rovdjuren och jordens klimat.

Dessutom hittar du i varje nummer spännande personporträtt, välskrivna reportage, avslöjanden, natur- och boktips samt initierade nyhetsanalyser. Detta är en tidning som charmar, underhåller, oroar och informerar på samma gång. Sveriges Natur ges ut av Naturskyddsföreningen.


Skriv vad du tycker om Sveriges Natur för att vara med och vinna en prenumeration av valfri tidning under tre månader. (värde maximalt 159:-)

Härliga Hund

tidningen Härliga Hund

äntligen en riktig hundtidning varje månad! Härliga Hund är tidningen för alla som älskar hundar. Rolig, pålitlig och användbar oavsett om du redan har hund eller drömmer om att skaffa en. Allt för livet tillsammans med din fyrbenta vän.


Skriv vad du tycker om Härliga Hund för att vara med och vinna en prenumeration av valfri tidning under tre månader. (värde maximalt 159:-)

National Geographic

tidningen National Geographic

National Geographic är en tidning skriven på svenska som håller en hög nivå både vad gäller text och fotografier. För att få inspiration för resor världen över så undrar vi om det finns något bättre val. Med ett pris på 84 kronor per nummer så är det relativt dyrt att köpa detta magasin, men vår åsikt att det är väl investerade slantar.

Det kommer tolv utgåvor per år, och varje innehåller över 100 sidor med text, foton och dessutom annonser för både resor och den utrustning man kan behöva då. Vid vissa tillfällen kan det också förekomma reklam för vissa reseböcker. Givetvis då engelskspråkiga sådana. För att kunna ha riktig glädje av denna tidning så rekommenderar vi er att ha relativt goda kunskaper i det svenska språket.

Sedan 1984 har National Geographic kommit ut, i ett par andra länder/regioner förekommer det redan att tidningen utkommer på språk som finns där, som t.ex. i Kina, Nederländerna, Ryssland och Latinamerika. 2010 så började det också att utkomma en speciell utgåva i Storbritannien.


Skriv vad du tycker om National Geographic för att vara med och vinna en prenumeration av valfri tidning under tre månader. (värde maximalt 159:-)