MacWorld

tidningen MacWorld

MacWorld är tidningen för dig som använder din Mac i arbetet eller privat. Tidningen guidar dig i ditt datoranvändande och gör så att du kan bli effektivare och få ut mer av din favoritdator. I MacWorld får du genomgripande tester av de hetaste produkterna på marknaden och testlabbet ger betyg som verkligen betyder något.

Dessutom hittar du utförliga steg-för-steg-guider som hjälper dig att göra även det komplicerade enkelt. De riktigt snabba nyheterna hittar du här på webbplatsen macworld.se, som uppdateras varje vardag. Macworld.se är också adressen för tidningens artikelarkiv och forum.


Skriv vad du tycker om MacWorld för att vara med och vinna en prenumeration av valfri tidning under tre månader. (värde maximalt 159:-)
Hitta fler tidningar som handlar om ämnet Datorer

World of Warcraft

tidningen World of Warcraft

Level presenterar World of Warcraft är magasinet som uteslutande fokuserar på världens mest populära datorspel och det community som det utgör. Tidningen är på 84 sidor.


Skriv vad du tycker om World of Warcraft för att vara med och vinna en prenumeration av valfri tidning under tre månader. (värde maximalt 159:-)
Hitta fler tidningar som handlar om ämnet Datorer

LEVEL

tidningen LEVEL

LEVEL är läsning ingen seriös spelare kan vara utan! Ett magasin där Sveriges mest kunniga och inflytelserika speljournalister (Tobias Bjarneby, Thomas Wiborgh, Pär Villner, Oskar Skog, Fredrik Schaufelberger)intervjuar de viktigaste utvecklarna, recenserar kommande stortitlar, besöker Tokyos undergroundscen och minns sina gamla favoriter från förr. LEVEL utsågs på Spelgalan 2010 för tredje året i rad till Sveriges bästa speltidning!


Skriv vad du tycker om LEVEL för att vara med och vinna en prenumeration av valfri tidning under tre månader. (värde maximalt 159:-)
Hitta fler tidningar som handlar om ämnet Datorer

PC Gamer

tidningen PC Gamer

PC Gamer är Sveriges största dataspeltidning. Alltid full av intressanta artiklar, initierade recensioner och de senaste nyheterna från spelvärlden. PC Gamer utkommer med 13 nummer per år och är på svenska.


Skriv vad du tycker om PC Gamer för att vara med och vinna en prenumeration av valfri tidning under tre månader. (värde maximalt 159:-)
Hitta fler tidningar som handlar om ämnet Datorer

TechWorld

tidningen TechWorld

TechWorld är resultatet av en sammanslagning av MikroDatorn och Nätverk & Kommunikation och är Sveriges forum för it-proffs. Ett år med TechWorld ger dig över 1300 sidor teknik och mer än 300 produkttester som hjälper dig att välja rätt.

Du får uttömmande reportage med erfarenheter från företag som genomfört både lyckade och misslyckade it-lösningar. Som prenumerant får du även delta kostnadsfritt på tidningens frukostseminarium en gång i månaden. Utkommer med 11 nummer per år. Tidningen är på svenska.


Skriv vad du tycker om TechWorld för att vara med och vinna en prenumeration av valfri tidning under tre månader. (värde maximalt 159:-)
Hitta fler tidningar som handlar om ämnet Datorer

Internetworld

tidningen Internetworld

Internetworld är affärstidningen för dig som vill göra bättre affärer online. Varje månad ger vi dig det senaste inom e-handel, digital marknadsföring och mobilt. Vi skriver om lyckade onlinestrategier, korar Sveriges bästa webbsajter och ger dig det allt viktigare affärsperspektivet på sociala medier.

Vi ser också till att du får karriärråd, inspiration och koll på framtida trender. Som prenumerant får du också specialpriser på våra stora branschevent Webbdagarna och Topp 100.Det är ditt viktigaste verktyg för att hänga med i Internetbranschen.


Skriv vad du tycker om Internetworld för att vara med och vinna en prenumeration av valfri tidning under tre månader. (värde maximalt 159:-)
Hitta fler tidningar som handlar om ämnet Datorer

PhotoshopGuiden

tidningen PhotoshopGuiden

Tycker du att det är roligt med bildbehandling? Vill du lära dig proffsens smartaste knep i Photoshop? Oavsett om du använder CS eller Elements så är PhotoshopGuiden tidningen för dig.

Sex gånger om året kommer ett nytt nummer med 150 – 200 sidor, fyllda med praktiska, Steg för steg-guider.


Skriv vad du tycker om PhotoshopGuiden för att vara med och vinna en prenumeration av valfri tidning under tre månader. (värde maximalt 159:-)
Hitta fler tidningar som handlar om ämnet Datorer, Foto

MacGuiden

tidningen MacGuiden

Välkommen till iPhone, iPad & MacGuiden (eller som vi oftast säger MacGuiden)! Det här är Sveriges nya och fräscha Mac-tidning – en tidning som vänder sig till dig som vill lära dig mer om Apples läckra produkter och program, samt diverse tredjepartstillbehör och -applikationer.


Skriv vad du tycker om MacGuiden för att vara med och vinna en prenumeration av valfri tidning under tre månader. (värde maximalt 159:-)
Hitta fler tidningar som handlar om ämnet Datorer

PC för Alla

tidningen PC för Alla

PC för Alla är den perfekta källan till kunskap för dig som gillar datorer och teknik. Varje nummer är fullt av tester, köpråd och steg för steg-tips som gör livet framför datorn bättre – och roligare!

Dessutom levereras tidningen med en fullmatad cd-skiva, som innehåller en blandning av såväl praktiska som skojiga program till din dator, exempelvis program för virusskydd, bildbehandling, film- och musik, ordbehandling och mycket, mycket mer. Utkommer en gång per månad. Välj alternativet med 12 eller 24 nr så får du tillgång till datorsupport via telefon, antivirus och obegränsad webbackup helt utan extra kostnad!


Skriv vad du tycker om PC för Alla för att vara med och vinna en prenumeration av valfri tidning under tre månader. (värde maximalt 159:-)
Hitta fler tidningar som handlar om ämnet Datorer

Computer Sweden

tidningen Computer Sweden

Computer Sweden är Sveriges ledande IT-tidning och den enda IT-tidning i världen som utkommer flera dagar i veckan. Läs om den senaste tekniken, affärerna, ekonomin, trenderna och jobben i IT-Sverige.

Som prenumerant får du dessutom tillgång till hela computersweden.se, månadstidningen CS Hemma, temabilagor och UtbildningsGuiden.


Skriv vad du tycker om Computer Sweden för att vara med och vinna en prenumeration av valfri tidning under tre månader. (värde maximalt 159:-)
Hitta fler tidningar som handlar om ämnet Datorer

Datormagazin

tidningen Datormagazin

Datormagazin är datortidningen för den intresserade datoranvändaren. Här får du djupare och mer avancerade artiklar än vad du hittar i andra datortidningar. Samtidigt väjer Datormagazin inte för att på ett handfast sätt förklara hur saker och ting fungerar.

Du ska alltid känna att du har nytta av tidningen. Välkommen till Sveriges största tidskrift för intresserade datoranvändare! Tidningen utkommer varje månad och är på svenska.


Skriv vad du tycker om Datormagazin för att vara med och vinna en prenumeration av valfri tidning under tre månader. (värde maximalt 159:-)
Hitta fler tidningar som handlar om ämnet Datorer

PC-Tidningen

tidningen PC-Tidningen

PC-tidningen är en av Sveriges allra populäraste datortidningar. Med enkla steg för steg-anvisningar blir du en ännu bättre datoranvändare och får lära dig utnyttja pc:n maximalt. I Fråga Oss, tidningens frågelåda, hittar du mängder av goda råd och praktiska tips. Dessutom innehåller varje nummer ett stort antal produktnyheter om hårdvara, tillbehör och program.

I varje nummer finns det alltid en testsektion med minst 20 nya ingående testade produkter. Du får snabbt en överblick över vilka bärbara pc, nätverkskameror, antivirusprogram, möss, skrivare och mycket annat, som motsvarar dina behov. Till varje tidning får du en CD med praktiska program.


Skriv vad du tycker om PC-Tidningen för att vara med och vinna en prenumeration av valfri tidning under tre månader. (värde maximalt 159:-)
Hitta fler tidningar som handlar om ämnet Datorer

IT-Branschen

tidningen IT-Branschen

IT-Branschen är affärstidningen för dig som arbetar i den svenska försäljningskanalen. Det är kanalens egen plattform och den enda plats där it-återförsäljare, distributörer och tillverkare kan mötas på neutral mark. Här kan du läsa om människorna som rör sig i kanalen, affärerna som sker och produkterna som säljs.


Skriv vad du tycker om IT-Branschen för att vara med och vinna en prenumeration av valfri tidning under tre månader. (värde maximalt 159:-)
Hitta fler tidningar som handlar om ämnet Datorer