Sportfack

tidningen Sportfack

Sportfack är sportbranschens tidning. Tidningen är tungt förankrad hos sportbranschens handlare, leverantörer och kedjor. Med sportbransch avses aktörer inom sport, fritid, cykel, golf, racket, gym och sportmode. Den redaktionella inriktningen omfattar bevakning av trender, produkter, mässor och nyheter liksom butiksintressanta områden som exponering, ekonomi, juridik, marknadsföring med mera.Tidningen Sportfack utkommer med 12 nr per år med nyheter om branschen, produkter, trender, intervjuer, fakta. Som prenumerant får du även Sportfacks Business-publikationer.

Dessa lyfter fram viktiga segment i sportbranschen som cykel, golf, skidor, barn etc. Branschguiderna Sportregistret och Cykelregistret utkommer årligen med presentation av branschens aktiva leverantörer. Senaste Sportregistret var på 350 sidor i A5-format. Innehåll: Leverantörspresentation, varumärkesregister, produktgruppregister, organisationer, kedjor, lagar m.m. Hemsidan www.sportfack.se uppdateras dagligen med branschnyheter och artiklar. På hemsidan placeras även platsannonser från Sportfack. Du kan även ta del av vår mässlista med såväl kommersiella mässor som kedjornas inköpsdagar samt hela Sportregistret.


Skriv vad du tycker om Sportfack för att vara med och vinna en prenumeration av valfri tidning under tre månader. (värde maximalt 159:-)

Cykeltidningen Kadens

tidningen Cykeltidningen Kadens

Cykeltidningen Kadens kommer ut 10 gånger om året. Vi har förbättrat, förfinat och slipat lite på formen för att du som läsare ska få en ännu bättre upplevelse.

Tio nummer om året ger experter ger dig tips och råd. Från nybörjare till proffs, läsningen för alla cyklister. Tips och råd om träning, teknik och nya prylar


Skriv vad du tycker om Cykeltidningen Kadens för att vara med och vinna en prenumeration av valfri tidning under tre månader. (värde maximalt 159:-)
Hitta fler tidningar som handlar om ämnet Cykel

Cykla

tidningen Cykla

Vätternrundans cykelmagasin med fokus på både motion och elit. Träningstips, pryltester, tävlingsrapporter, resereportage – allt för dig som är cykelfrälst.


Skriv vad du tycker om Cykla för att vara med och vinna en prenumeration av valfri tidning under tre månader. (värde maximalt 159:-)