Ny Teknik

tidningen Ny Teknik

Med Ny Teknik i brevlådan varje vecka får du koll på de senaste tekniktrenderna, de nya produkterna och innovationerna. Läs om utmanarna till iPhone, det senaste från Google och nästa generation miljöbilar. Dessutom får du i varje nummer massor med platsannonser för kvalificerad teknik- och IT-personal.


Skriv vad du tycker om Ny Teknik för att vara med och vinna en prenumeration av valfri tidning under tre månader. (värde maximalt 159:-)

Byggnadsarbetaren

tidningen Byggnadsarbetaren

Byggnadsarbetaren håller koll på byggbranschen – och skildrar det ur en byggnadsarbetares perspektiv. Genom att prenumerera på tidningen för du läsa mer om byggprojekt, arbetsplatser, arbetsmiljö, byggteknik, tester, löner, aktuell debatt och mycket annat. Tidningen har cirka 120 000 läsare.


Skriv vad du tycker om Byggnadsarbetaren för att vara med och vinna en prenumeration av valfri tidning under tre månader. (värde maximalt 159:-)

Aktuella Byggen

tidningen Aktuella Byggen

Sveriges största fristående byggtidning, fylld med reportage, intervjuer och nyhetsnotiser från den offentliga byggbranschen i Sverige och resten av Norden. Aktuella byggen har funnits sedan 1988 och varje nummer är fullmatad med intressant läsning.

Tidningen skriver om branschnyheter, marknadens företag och dess utveckling, framstående personligheter, nya produkter, material, viktiga metoder samt mässor och events.


Skriv vad du tycker om Aktuella Byggen för att vara med och vinna en prenumeration av valfri tidning under tre månader. (värde maximalt 159:-)

Byggindustrin

tidningen Byggindustrin

Byggsveriges nyhetstiding. Varje vecka fullspäckad med nyheter, analyser och intervjuer, om och med branschens beslutsfattare.


Skriv vad du tycker om Byggindustrin för att vara med och vinna en prenumeration av valfri tidning under tre månader. (värde maximalt 159:-)

Gör det själv

tidningen Gör det själv

Du får hjälp, vägledning och inspiration till alla praktiska sysslor som har med bostaden att göra ute och inne. Vi ger dig utförliga steg för steganvisningar och visar med bilder och illustrationer hur ditt projekt ska ta form från början till slut. Gör Det Själv är för både nybörjare och hantverkare! Du sparar massor av pengar och får ett lyckat resultat. Varje gång!


Skriv vad du tycker om Gör det själv för att vara med och vinna en prenumeration av valfri tidning under tre månader. (värde maximalt 159:-)

Ljuskultur

tidningen Ljuskultur

Ljuskultur är en facktidskrift som informerar och inspirerar alla som yrkesmässigt sysslar med belysning. Våra läsare är el- och belysningskonsulter, arkitekter, inredare, elinstallatörer och brukare samt fabrikanter.

Ljuskultur visar nya belysningsanläggningar, ny teknik och ljusets samspel med arkitektur. Presenterar ny forskning och produktnyheter.


Skriv vad du tycker om Ljuskultur för att vara med och vinna en prenumeration av valfri tidning under tre månader. (värde maximalt 159:-)

Byggnadskultur

tidningen Byggnadskultur

Byggnadskultur är Svenska byggnadsvårdsföreningens tidskrift. Här kan du lära dig om byggnaders och trädgårdars material, miljö, historia, hantverk, tradition, arkitektur och restaurering. Vi följer debatten och bildar opinion för K-märkning. Våra artiklar skrivs av både professionella och gör-det-självare, engagerade medlemmar helt enkelt.

Aktuella temanummer 2010-11 Byggnadskultur 4/10 Skönhet (utkommer 15 dec) OBS! för de som endast beställer medlemskap 2011 via Tidningskungen! Byggnadskultur 1/11 1970-, 80- och 90-tal. Byggnadskultur 2/11 Förkovra dig! Byggnadskultur 3/11 Byggt för barn! Byggnadskultur 4/11 Fönster Observera att du inte kan välja startdatum.


Skriv vad du tycker om Byggnadskultur för att vara med och vinna en prenumeration av valfri tidning under tre månader. (värde maximalt 159:-)

Timmerhus & Interiör

tidningen Timmerhus & Interiör

En tidning för dig som älskar timmerhus och drömmer om att bygga nytt eller renoverar ett gammalt hus. Vi presenterar vackra inredningar, ny teknik, handfasta tips, spännande projekt och reportage från mässor och utbildningar.


Skriv vad du tycker om Timmerhus & Interiör för att vara med och vinna en prenumeration av valfri tidning under tre månader. (värde maximalt 159:-)

Allt om Fritidshus

tidningen Allt om Fritidshus

Allt om Fritidshus är den spännande tidningen för dig som har eller som drömmer om ett fritidshus. Fylld med reportage och idéer…


Skriv vad du tycker om Allt om Fritidshus för att vara med och vinna en prenumeration av valfri tidning under tre månader. (värde maximalt 159:-)

Allt om Villor & Hus

tidningen Allt om Villor & Hus

är magasinet som tar ett helhetsgrepp på hus- och villamarknaden. Vår ambition är att vara en komplett inköpsguide för dig som är konsument och på samma gång inspirera, tipsa och informera.

Vi kartlägger de senaste trenderna och teknikerna och besöker hemmen med de vardagliga, fiffiga och fantasifulla lösningarna.


Skriv vad du tycker om Allt om Villor & Hus för att vara med och vinna en prenumeration av valfri tidning under tre månader. (värde maximalt 159:-)

Bygg & teknik

tidningen Bygg & teknik

Bygg & teknik är tidningen för dig som är verksam inom byggbranschen med intresse för teknik och funktion. Bygg & tekniks målsättning är att förmedla den spännande utvecklingen inom byggbranschen till våra läsare byggbranschens föreskrivare, byggherrarna, byggentreprenörerna och fastighetsägarna. I varje nummer av Bygg & teknik tar vi upp ett speciellt tema, där något dagsaktuellt ämnesområde speglas.Teman under 2009 är: Geoteknik och grundläggning, Bygg & teknik 100 år, Akustik och ljudisolering, Takbyggnadsteknik, Sunda hus/Energi, Byggtekniskt brandskydd, Betongbyggnadsteknik samt Fasad och fönster.Till dessa temanummer engageras de verkliga experterna inom respektive område.


Skriv vad du tycker om Bygg & teknik för att vara med och vinna en prenumeration av valfri tidning under tre månader. (värde maximalt 159:-)