Värmländsk Kultur

tidningen Värmländsk Kultur

Politiskt obunden tidskrift som har som mål att spegla värmländsk kultur och kulturtradition genom artiklar, reportage, intervjuer och debatt. Värmländsk Kultur utges av en föreningen med samma namn. är du intresserad av Värmland och det värmländska kulturarvet är detta tidskriften för dig.


Skriv vad du tycker om Värmländsk Kultur för att vara med och vinna en prenumeration av valfri tidning under tre månader. (värde maximalt 159:-)
Hitta fler tidningar som handlar om ämnet Branscher

Nordisk Infrastruktur

tidningen Nordisk Infrastruktur

Nordisk Infrastruktur som nu funnits i elva år, är branschens enda tidning som tar ett nordiskt helhetsgrepp om infrastruktursektorn, från anläggningssektorn via samtliga transportslag upp till informations- och tjänstesektorn inklusive digital kommunikation (bredband, mobiltelefoni, IP-telefoni etc)


Skriv vad du tycker om Nordisk Infrastruktur för att vara med och vinna en prenumeration av valfri tidning under tre månader. (värde maximalt 159:-)
Hitta fler tidningar som handlar om ämnet Branscher

Nordisk Energi

tidningen Nordisk Energi

Nordisk Energi vill ge överlevnadsmöjligheter åt basindustrin, dvs Järn o Stål, Plast o Kemi, Gruvor o Skog. Det kan ske genom billig inhemsk energi.

Nordisk Energi är ett nytt fräscht och oberoende magasin som ej är knutet till någon intresseorganisation. Därför kan vi fritt driva frågor för bl.a pellets, vindkraft, vattenkraft, fjärrvärme, kärnkraft m.fl. energiområden.


Skriv vad du tycker om Nordisk Energi för att vara med och vinna en prenumeration av valfri tidning under tre månader. (värde maximalt 159:-)
Hitta fler tidningar som handlar om ämnet Branscher

Kick Off

tidningen Kick Off

Kick Off är Sveriges största tidning om konferenser och möten! Håll dig uppdaterad med de senaste nyheterna som händer i mötesindustrin. Tidningen är ett arbetsredskap för dig som dagligen jobbar med konferenser, möten och events.

Som opartisk aktör på marknaden ska tidningen engagera, beröra och granska den svenska mötesindustrin och dess aktörer.Tidningen innehåller tips och råd som hjälper dig i det dagliga arbetet, men syftar också till att ge inspiration och lust.


Skriv vad du tycker om Kick Off för att vara med och vinna en prenumeration av valfri tidning under tre månader. (värde maximalt 159:-)
Hitta fler tidningar som handlar om ämnet Branscher

Ridå

tidningen Ridå

Vare sig du är köpare eller arrangör av events och evenemang så botar Ridå din scenskräck. Som opartisk aktör på marknaden granskar, engagerar och berör Ridå branschens aktörer.

Med värdefulla råd till ALLA som på något sätt arbetar med events, sponsring, branding, event marketing och expo ska Ridå fungera som ett redskap i det dagliga arbetet och kanske även ge några tips inför helgens festligheter.


Skriv vad du tycker om Ridå för att vara med och vinna en prenumeration av valfri tidning under tre månader. (värde maximalt 159:-)
Hitta fler tidningar som handlar om ämnet Branscher

Log

tidningen Log

Tidskrift om skriftlig kritik av arkitektur. Innehåller artiklar och reportage, intervjuer och synpunkter på samtida byggnader och trender.


Skriv vad du tycker om Log för att vara med och vinna en prenumeration av valfri tidning under tre månader. (värde maximalt 159:-)
Hitta fler tidningar som handlar om ämnet Branscher

Husdjur

tidningen Husdjur

Tidningen Husdjur läses av mjölkföretagare, veterinärer, rådgivare, husdjurstekniker, avbytare, personal inom mejeribranschen m fl. Husdjur är kunskapsförmedlare och kanal för Svensk Mjölks kommunikation till mjölkbönder.

Tidningen tar upp frågor kring företags- och arbetsledning, lönsamhet, inomgårdslogistik, konsumentaspekter samt avel, utfodring, djurhälsa, vallodling och mjölkkvalitet. TS-upplagan är 13.400 ex med 12 nr per år, varav ett dubbelnummer. Utgivare och ägare är Svensk Mjölk


Skriv vad du tycker om Husdjur för att vara med och vinna en prenumeration av valfri tidning under tre månader. (värde maximalt 159:-)
Hitta fler tidningar som handlar om ämnet Branscher

Illustration

tidningen Illustration

Tidning om illustration och dess konstnärer, samlare, samlingar, utställningar, historia, filosofi och väsentliga händelser som rör detta ämne.


Skriv vad du tycker om Illustration för att vara med och vinna en prenumeration av valfri tidning under tre månader. (värde maximalt 159:-)
Hitta fler tidningar som handlar om ämnet Branscher

Chef Boken

tidningen Chef Boken

Chef Boken – koncentrerad kunskap för upptagna chefer! CHEF.BOKEN äR EN åTTASIDIG boksammanfattning som ges ut tio gånger per år. Genom att läsa Chef.Boken är du alltid uppdaterad om de senaste tankarna och rönen inom ledarskapslitteratur och kan samtidigt fokusera på rätt saker. Sammanfattningen är överskådlig med tipsrutor, förslag och guldkorn för att förhöja nyttan för den upptagna och vetgiriga chefen. Därför ska du läsa Chef.Boken: – Du blir uppdaterad om de senaste ledarskapsrönen. – Du frigör tid för att fokusera på rätt saker. – Du får lättillgänglig och relevant kunskap


Skriv vad du tycker om Chef Boken för att vara med och vinna en prenumeration av valfri tidning under tre månader. (värde maximalt 159:-)
Hitta fler tidningar som handlar om ämnet Branscher

Paletten

tidningen Paletten

Paletten presenterar och diskuterar konstnärskap, konstnärers texter och projekt. Dessutom den visuella konstens teori och historia. Paletten – fördjupning, analys och debatt sedan 1940.


Skriv vad du tycker om Paletten för att vara med och vinna en prenumeration av valfri tidning under tre månader. (värde maximalt 159:-)
Hitta fler tidningar som handlar om ämnet Branscher

Maskinentreprenören

tidningen Maskinentreprenören

Maskinentreprenören skriver om heltäckande bevakning av anläggningsbranschen och branscher som använder mobila arbetsmaskiner. Maskinentreprenören skriver också om ekonomiska, fackliga och politiska beslut och frågor som berör maskinägare och maskinentreprenörer.

Tidningen går också in på arbetsplats- och företagsreportage, nya metoder, produkter, regelbundna tester av maskiner och branschekonomiska artiklar.


Skriv vad du tycker om Maskinentreprenören för att vara med och vinna en prenumeration av valfri tidning under tre månader. (värde maximalt 159:-)

Möbel Kultur

tidningen Möbel Kultur

Branschtidning för möbel-industrin. Med djupgående marknadsanalyser och bakgrundsinformation, undersökande reportage och intervjuer med viktiga namn i branschen ger tidningen objektiv information inom industrin.


Skriv vad du tycker om Möbel Kultur för att vara med och vinna en prenumeration av valfri tidning under tre månader. (värde maximalt 159:-)
Hitta fler tidningar som handlar om ämnet Branscher

Forskning & Framsteg

tidningen Forskning & Framsteg

Ett populärvetenskapligt magasin som tar din vetgirighet på allvar. Det här är tidningen som rapporterar om de senaste forskarrönen och förmedlar fördjupad kunskap om livets och naturens mysterier. Forskning & Framsteg är högintressant, lättläst, underhållande och berikande. Den har nära kontakter med den svenska forskarvärlden, drivs utan vinstsyfte och undviker lösa spekulationer och pseudovetenskap.


Skriv vad du tycker om Forskning & Framsteg för att vara med och vinna en prenumeration av valfri tidning under tre månader. (värde maximalt 159:-)
Hitta fler tidningar som handlar om ämnet Branscher

Modern Psykologi

tidningen Modern Psykologi

Modern Pyskologi är en tidning om psykologi och hjärnforskning som är både smart och snygg. Modern Psykologi är en tidning för dig som vill veta mer om tankar, känslor, medvetandet, intelligens och relationer. En tidning för både män och kvinnor.


Skriv vad du tycker om Modern Psykologi för att vara med och vinna en prenumeration av valfri tidning under tre månader. (värde maximalt 159:-)
Hitta fler tidningar som handlar om ämnet Branscher

Pilot

tidningen Pilot

Tidning för piloter med flygplansspecifikationer, rapporter och flygplan till salu. Innehåller även reportage och artiklar med teknisk information för historiska såväl som nya modeller.


Skriv vad du tycker om Pilot för att vara med och vinna en prenumeration av valfri tidning under tre månader. (värde maximalt 159:-)
Hitta fler tidningar som handlar om ämnet Branscher

Arena

tidningen Arena

Arena är Sveriges ledande samhällsmagasin – en tidning för dig som söker nytt. Hos oss hittar du inga enkla politiska återställare, bara nyfikna och öppna spaningar längst samhällsdebattens framkanter.

Att vara oberoende tar vi på största allvar, det är vår livsluft. Sex gånger om året kommer vi med essäer, samtal, recensioner och debatt. Alltid två steg före. Läs mer: www.tidskriftenarena.se


Skriv vad du tycker om Arena för att vara med och vinna en prenumeration av valfri tidning under tre månader. (värde maximalt 159:-)
Hitta fler tidningar som handlar om ämnet Branscher

Medicinsk Vetenskap

tidningen Medicinsk Vetenskap

Medicinsk Vetenskap är ett populärvetenskapligt magasin för alla som är intresserade av medicinsk forskning.

Aktualiteter blandas med mer djupgående reportage från alla delar av det medicinska forskningsområdet. Tidningen ges ut av Karolinska Institutet, Sveriges enda rent medicinska universitet.


Skriv vad du tycker om Medicinsk Vetenskap för att vara med och vinna en prenumeration av valfri tidning under tre månader. (värde maximalt 159:-)

Gjuteriet

tidningen Gjuteriet

GJUTERIET är den ledande branschtidningen inom svensk och nordisk gjuteriindustri. Den utkommer med nio nummer per år.I tidskriften presenteras nyheter och forskning inom ett brett fält med anknytning till gjutning av metaller. Det kan gälla material, metoder, maskiner, arbetsmiljö och teknikutveckling. Detta varvas med företagsreportage, företagsnytt, branschnyheter och artiklar och reportage med anknytning till gjuteribranschen eller dess kunder.

Varje nummer av GJUTERIET läses av fler än 10 000 personer inom gjuteri-, verkstads- och fordonsindustri. I princip alla beslutsfattare inom gjuteribranschen nås av GJUTERIET, liksom gjuteriernas kunder. Dessa finns inom verkstads-, fordons-, telekomindustrin samt en rad andra branscher.


Skriv vad du tycker om Gjuteriet för att vara med och vinna en prenumeration av valfri tidning under tre månader. (värde maximalt 159:-)
Hitta fler tidningar som handlar om ämnet Branscher

Kvalitetsmagasinet

tidningen Kvalitetsmagasinet

Kvalitetsmagasinet är den ledande facktidningen för de som arbetar professionellt med kvalitets- och verksamhetsutveckling. Kvalitetsmagasinet har ett tydligt nyttoperspektiv och ger läsaren både praktiska redskap och inspiration för hur man på ett strukturerat sätt kan jobba med att utveckla verksamheter.

Tidningen tar ett brett grepp om kvalitetsfrågorna och skriver såväl om de senaste rönen inom verksamhetsutveckling och ledarskap, som om nyheter inom kvalitetssystem. Goda exempel där läsarna tar del av andras erfarenheter av kvalitetsarbete är bärande i Kvalitetsmagasinet.


Skriv vad du tycker om Kvalitetsmagasinet för att vara med och vinna en prenumeration av valfri tidning under tre månader. (värde maximalt 159:-)
Hitta fler tidningar som handlar om ämnet Branscher

Svensk Polis

tidningen Svensk Polis

Svensk Polis är polisens egen tidning. Här får du veta vad som är på gång inom polisen och kan följa arbetet inifrån. Utöver dem som arbetar inom polisen, läser bland annat blivande poliser och deckarförfattare tidningen.


Skriv vad du tycker om Svensk Polis för att vara med och vinna en prenumeration av valfri tidning under tre månader. (värde maximalt 159:-)
Hitta fler tidningar som handlar om ämnet Branscher

Arkitektur

tidningen Arkitektur

Tidskriften för alla med intresse för arkitektur, landskap, design och inredning. Arkitektur är sedan mer än ett sekel Sveriges största och ledande arkitekturtidskrift!


Skriv vad du tycker om Arkitektur för att vara med och vinna en prenumeration av valfri tidning under tre månader. (värde maximalt 159:-)
Hitta fler tidningar som handlar om ämnet Branscher

Miljö & Utveckling

tidningen Miljö & Utveckling

Miljö & Utveckling är en oberoende och heltäckande miljötidning för näringslivet med ett tydligt nyttoperspektiv. Miljödriven affärsutveckling, miljölagstiftning och miljöteknik är bärande element i tidningen liksom den kritiska granskningen.

Ett komplett affärsmagasin med miljön i fokus, som bjuder på spännande, aktuell och nyttig läsning inom ett dynamiskt område. Miljö & Utveckling utkommer sex gånger per år och har 18 000 regelbundna läsare enligt Orvesto Näringsliv 2009. 57 000 personer kommer i kontakt med tidningen varje år.


Skriv vad du tycker om Miljö & Utveckling för att vara med och vinna en prenumeration av valfri tidning under tre månader. (värde maximalt 159:-)
Hitta fler tidningar som handlar om ämnet Branscher

Konstperspektiv

tidningen Konstperspektiv

Konstperspektiv är Sveriges största renodlade konsttidskrift. Vi analyserar och kommenterar konsten med en bred konstpublik som målgrupp. Vi hjälper dig att hålla koll på aktuella trender, utställningar och konstnärer både i Sverige och ute i världen.

Ofta har vi ett tema till grund för varje nummer. Ett brett urval av Sveriges kunnigaste skribenter guidar dig genom konsten, ackompanjerat av ett rikt bildmaterial. Konstperspektiv utkommer fyra gånger per år.


Skriv vad du tycker om Konstperspektiv för att vara med och vinna en prenumeration av valfri tidning under tre månader. (värde maximalt 159:-)
Hitta fler tidningar som handlar om ämnet Branscher

Tattoo Magazine

tidningen Tattoo Magazine

Tattoo Magazine är en global tidning om tatueringskonst. I Tattoo Magazine hittar du tatueringskonst och tatueringar från hela världen.


Skriv vad du tycker om Tattoo Magazine för att vara med och vinna en prenumeration av valfri tidning under tre månader. (värde maximalt 159:-)
Hitta fler tidningar som handlar om ämnet Branscher

Magasinet Skåne

tidningen Magasinet Skåne

Magasinet Skåne är tidningen om landskapet som har nära till allt: himlen, naturen, upplevelserna och kontinenten. Vi berättar om sådant du inte visste på ett sätt du inte hört och sett förut.

Låt oss guida dig till det nya goda livet och bjuda på upplevelser och intressant läsning i varje nummer.


Skriv vad du tycker om Magasinet Skåne för att vara med och vinna en prenumeration av valfri tidning under tre månader. (värde maximalt 159:-)
Hitta fler tidningar som handlar om ämnet Branscher

Journalisten

tidningen Journalisten

Journalisten är Sveriges äldsta och största medietidning. Det är förmodligen också den viktigaste.

Tidningen är nödvändig för dig som arbetar i, studerar eller bara är allmänt intresserad av mediebranschen, med nyheter, reportage, krönikor och debatt om journalistik, mediepolitik, pressetik och mycket annat. Så här beskrevs tidningen av Dagens Nyheter i en artikel om mediebranschens tidningar i december 2004:


Skriv vad du tycker om Journalisten för att vara med och vinna en prenumeration av valfri tidning under tre månader. (värde maximalt 159:-)
Hitta fler tidningar som handlar om ämnet Branscher

Miljöaktuellt

tidningen Miljöaktuellt

Sveriges största tidning om hållbar utveckling för proffs och beslutsfattare i varje nummer får du överblick. Du får de viktigaste nyheterna i Sverige, EU och världen som ger dig full koll på utvecklingen och samspelet mellan ekologi, politik, samhälle och näringsliv.

Analyser, intervjuer och djuplodande artiklar ger dig verktygen för att driva ett framgångsrikt miljöarbete och göra hållbara affärer. Försprång. Med de senaste nyheterna, trenderna och bästa exemplen på miljöarbete i framkant hänger du med i utvecklingen och slipper jobbiga informationsunderlägen.


Skriv vad du tycker om Miljöaktuellt för att vara med och vinna en prenumeration av valfri tidning under tre månader. (värde maximalt 159:-)
Hitta fler tidningar som handlar om ämnet Branscher

Omvärlden

tidningen Omvärlden

OmVärlden är tidningen för dig som vill förändra världen – eller bara förstå den lite bättre. Varje nummer rymmer ett antal fantastiska, hemska, gripande och hoppfulla historier och människoöden från hela världen – allt levererat av några av världens främsta skribenter och fotografer.


Skriv vad du tycker om Omvärlden för att vara med och vinna en prenumeration av valfri tidning under tre månader. (värde maximalt 159:-)
Hitta fler tidningar som handlar om ämnet Branscher

Internationella Studier

tidningen Internationella Studier

Medan västvärlden krisar har en rad av världens tidigare fattigaste länder haft en ekonomisk utveckling som närmast kan beskrivas som historisk.På ett decennium har 28 nya länder lämnat den extrema fattigdomen bakom sig och klättrat upp på medelinkomstnivå.

Det får stora konsekvenser för länderna – och för världsekonomin. I detta dubbelnummer analyseras världs-ekonomins nya uppstickare. Utrikespolitiska institutets forskningsmagasin har utsetts till årets Tidskrift…


Skriv vad du tycker om Internationella Studier för att vara med och vinna en prenumeration av valfri tidning under tre månader. (värde maximalt 159:-)
Hitta fler tidningar som handlar om ämnet Branscher

Tidskrift för genusvetenskap

tidningen Tidskrift för genusvetenskap

Tidskrift för genusvetenskap är Nordens största tidskrift för aktuell forskning som använder kön som analyskategori utifrån ett maktperspektiv. Tidskriften startades år 1980 i Lund och redaktionen alternerar mellan olika universitetsstäder.

Den presenterar ny tvärvetenskaplig genusforskning och introducerar teorier, begrepp och feministisk debatt. Tidskrift för genusvetenskap har ofta temanummer som belyses genom nyskrivna artiklar av forskare från olika ämnen. Bland senare nummer kan nämnas Genus & Gud, Män & manligheter, Heder & rätt.


Skriv vad du tycker om Tidskrift för genusvetenskap för att vara med och vinna en prenumeration av valfri tidning under tre månader. (värde maximalt 159:-)
Hitta fler tidningar som handlar om ämnet Branscher

Karavan

tidningen Karavan

Karavan är en litterär tidskrift på resa mellan kulturer. Från Afrika, Asien och Latinamerika kommer en ny, omvälvande litteratur som är i färd med att förändra världslitteraturen av idag. Karavan introducerar spännande författarskap från tre kontinenter med skönlitterära texter och bakgrundsartiklar.

I anslutning till utgivningen arrangeras litterära evenemang av olika slag. Till dig ute i världen: Karavan förmedlar världens litteratur, 4 nr på ett år för endast 280 kr just nu (ord.pris utrikes 320 kr)! årets Stig Dagermanpris gick till Karavan ”för att ha burit tusen och en nödvändiga dikter och berättelser in i det svenska språket”.


Skriv vad du tycker om Karavan för att vara med och vinna en prenumeration av valfri tidning under tre månader. (värde maximalt 159:-)
Hitta fler tidningar som handlar om ämnet Branscher

Inköp & Logistik

tidningen Inköp & Logistik

Inköp & Logistik är sedan 15 år officiellt organ för Silf och en ledande tidning inom inköp, logistik och Supply Chain Management. Tidningen tar upp allt från forskning till praktiska erfarenheter inom Supply Chain Management.

Den blickar också ut i världen och speglar hur inköps- och logistikarbete ser ut i en alltmer globaliserad värld. Inköp & Logistik utkommer sex gånger per år och har en upplaga på cirka 7.500 ex. som läses av över 30.000 personer verksamma inom både privat näringsliv och offentlig förvaltning.


Skriv vad du tycker om Inköp & Logistik för att vara med och vinna en prenumeration av valfri tidning under tre månader. (värde maximalt 159:-)
Hitta fler tidningar som handlar om ämnet Branscher

Nordisk Industri

tidningen Nordisk Industri

Nordisk Industri – Industrin fortsätter att växa i färdens spår och i nya sådana.

Här finns industri- IT, biokemi, automation, hightech och mycket annat inom FoU. Vi är i frontlinjen av utvecklingen, de bästa exemplen kan du läsa om i Nordisk Industri. Om människorna, materialen och metoderna. Om framgång, eftertanke och framtid.


Skriv vad du tycker om Nordisk Industri för att vara med och vinna en prenumeration av valfri tidning under tre månader. (värde maximalt 159:-)
Hitta fler tidningar som handlar om ämnet Branscher

Aktuella Byggen

tidningen Aktuella Byggen

Sveriges största fristående byggtidning, fylld med reportage, intervjuer och nyhetsnotiser från den offentliga byggbranschen i Sverige och resten av Norden. Aktuella byggen har funnits sedan 1988 och varje nummer är fullmatad med intressant läsning.

Tidningen skriver om branschnyheter, marknadens företag och dess utveckling, framstående personligheter, nya produkter, material, viktiga metoder samt mässor och events.


Skriv vad du tycker om Aktuella Byggen för att vara med och vinna en prenumeration av valfri tidning under tre månader. (värde maximalt 159:-)

Biotech Sweden

tidningen Biotech Sweden

I Biotech Sweden får du varje månad de viktigaste nyheterna om den svenska life science-industrin. Du får läsa om nya rön, produkter, teknik, affärer, etik och mycket mer. Biotech Sweden skriver för dig som arbetar inom life science eller är intresserad av vad som händer i branschen.


Skriv vad du tycker om Biotech Sweden för att vara med och vinna en prenumeration av valfri tidning under tre månader. (värde maximalt 159:-)
Hitta fler tidningar som handlar om ämnet Branscher

Radmarkt

tidningen Radmarkt

Tidning riktad till de som jobbar professionellt med cyklar; tillverkare, importörer, grossister, och återförsäljare. Innehåller branschnyheter och analys av nya produkter, framtida trender och teknik.


Skriv vad du tycker om Radmarkt för att vara med och vinna en prenumeration av valfri tidning under tre månader. (värde maximalt 159:-)
Hitta fler tidningar som handlar om ämnet Branscher