Segling

tidningen Segling

Seglings redaktionella inriktning är att allsidigt spegla seglingens vida värld. Racing eller cruising spelar ingen roll, här får entusiasterna sitt.

Allt från jollesegling hemma i viken till långsegling över oceanerna, med läsning för såväl inbitna sjöbusar som nyfrälsta. Segling är Seglarförbundets officiella organ, men förutom sidorna med SSF-vinjett är innehållet fristående.


Skriv vad du tycker om Segling för att vara med och vinna en prenumeration av valfri tidning under tre månader. (värde maximalt 159:-)
Hitta fler tidningar som handlar om ämnet Båtar

Vi Båtägare

tidningen Vi Båtägare

Vi Båtägare är Sveriges största och äldsta motorbåtstidning med 35 år på marknaden. Till skillnad från andra båttidningar är den hårt nischad och behandlar bara motorbåtar, motorer, prylar och navigation. Tidningens tyngdpunkt ligger på tester i det breda segmentet, både båtar och motorer, veteranbåtar, kvalificerad gör-det-själv och tips-artiklar och navigation.


Skriv vad du tycker om Vi Båtägare för att vara med och vinna en prenumeration av valfri tidning under tre månader. (värde maximalt 159:-)
Hitta fler tidningar som handlar om ämnet Båtar, Motor

Praktiskt Båtägande

tidningen Praktiskt Båtägande

Nu har du chansen att prova på eller ge bort nya Praktiskt Båtägande, Sveriges mest sålda båttidning. Praktiskt Båtägande – Tidningen för vanligt båtfolk. Det här kan du läsa om i Praktiskt Båtägande: Motor, segel och träbåtstips. Praktiskt handledning och steg- för steganvisningar för dig som fixar själv med båten, hamnguider. Hur du hanterar din båt rätt och hur du manövrerar i olika situationer. Praktiskt Båtägande ger dig även läsarnas tips och trix, fyndiga tips och smarta lösningar. Dator ombord – allt du behöver veta. Tidningen hjälper dig att köpa båt och vad ska du tänka på, inredningstips och mycket mycket mer. Praktiskt Båtägande är på svenska.


Skriv vad du tycker om Praktiskt Båtägande för att vara med och vinna en prenumeration av valfri tidning under tre månader. (värde maximalt 159:-)
Hitta fler tidningar som handlar om ämnet Båtar, Motor

Båtnytt

tidningen Båtnytt

Båtnytt är en heltäckande båttidning med lika fördelning på segel- och motorbåtar. Tonvikten ligger på tester av både nya och begagnade båtar samt motorer och tillbehör. Båtnytt testar fler motor- och segelbåtar än någon annan svensk båttidning. Andra hörnstenar i innehållet är trevliga färdmål, ny teknik, gör det själv tips, samt marknadens nyheter.


Skriv vad du tycker om Båtnytt för att vara med och vinna en prenumeration av valfri tidning under tre månader. (värde maximalt 159:-)
Hitta fler tidningar som handlar om ämnet Båtar, Motor

Sjöfartstidningen

tidningen Sjöfartstidningen

Läs om sjöfart!Svensk Sjöfarts Tidning har bevakat sjöfarten sedan 1905. Tidningen innehåller rikligt illustrerade artiklar, reportage om folk och företag, nya fartyg, marknadsrapporter, tekniska nyheter, kultursidor och mycket mera.

Läs om världens mest spännande bransch i tidningen som ger lite mera. Som prenumerant får du: 11 nummer av Svensk Sjöfarts Tidning per år, nyhetsbrev via e-post och dagliga nyheter på internet.


Skriv vad du tycker om Sjöfartstidningen för att vara med och vinna en prenumeration av valfri tidning under tre månader. (värde maximalt 159:-)
Hitta fler tidningar som handlar om ämnet Båtar