Prinsessan

tidningen Prinsessan

Välkommen till Prinsessans magiska värld! Tidningen som är fylld av berättelser om Askungen, Törnrosa, Ariel och alla de andra prinsessorna, samt pyssel och knåp. Med varje nummer följer det alltid en extra liten present som gör dig till en riktig prinsessa. Prinsessan utkommer 18 gånger om året och är på svenska.


Skriv vad du tycker om Prinsessan för att vara med och vinna en prenumeration av valfri tidning under tre månader. (värde maximalt 159:-)
Hitta fler tidningar som handlar om ämnet Barn

Bamse

tidningen Bamse

Följ med Bamse och hans vänner på spännande äventyr! Tidningen Bamse innehåller alltid roliga och spännande äventyr, tävlingar, pyssel och ibland en liten överraskning, som klistermärken, en affisch eller något annat kul. Dessutom kan ni då och då lära er något nytt i Bamses skola. Varje nummer är fyllt av läsning och annat roligt med anknytning till Bamse och hans vänner. Och så dyker ibland Reinard, den nye skurken, upp! Bamse utkommer 18 gånger om året och är på svenska!


Skriv vad du tycker om Bamse för att vara med och vinna en prenumeration av valfri tidning under tre månader. (värde maximalt 159:-)
Hitta fler tidningar som handlar om ämnet Barn

Spider Man

tidningen Spider Man

Spider Man är den enormt populäre superhjälten som till vardags är en helt vanlig kille men som Spider-Man bekämpar onda superskurkar. Tidningen innehåller nytecknade äventyr i skön Marvel-anda där Spider-Man och de andra Marvel-hjältarna ständigt bekämpar världens samlade ondska. Utkommer med 6 nr per år och tidningen är på svenska.


Skriv vad du tycker om Spider Man för att vara med och vinna en prenumeration av valfri tidning under tre månader. (värde maximalt 159:-)
Hitta fler tidningar som handlar om ämnet Barn

Musse Pigg

tidningen Musse Pigg

Musse Pigg & Co är tidningen för alla Musse Pigg-älskare. Tidningen tar läsaren med på spännande äventyr med Musse Pigg och hans vänner ifrån Ankeborg.


Skriv vad du tycker om Musse Pigg för att vara med och vinna en prenumeration av valfri tidning under tre månader. (värde maximalt 159:-)
Hitta fler tidningar som handlar om ämnet Barn

Witch

tidningen Witch

Låt dig förtrollas av världen i WITCH! De är fem tjejer mellan 13 och 14 år som är unika och speciella…. precis som du! De går i samma skola där blir de kompisar med varandra. Men det är inte allt. Snart upptäcker de att de är mycket mer än vanliga klasskompisar: DE äR MAGISKA!


Skriv vad du tycker om Witch för att vara med och vinna en prenumeration av valfri tidning under tre månader. (värde maximalt 159:-)
Hitta fler tidningar som handlar om ämnet Barn

Scooby Doo

tidningen Scooby Doo

Scooby-Doo och gänget drar ut på nya spökjakter i en tidning full med spänning, skoj och klurigheter! Du får en kul leksak med varje nummer.


Skriv vad du tycker om Scooby Doo för att vara med och vinna en prenumeration av valfri tidning under tre månader. (värde maximalt 159:-)
Hitta fler tidningar som handlar om ämnet Barn

Nya Serieparaden

tidningen Nya Serieparaden

Serieparaden är hemvisten för alla dina favorit serier. Här kommer du i varje nummer att kunna läsa Monty, Dilbert, Berlings, Pärlor för svin, Get fuzzy, Fård, Scary Gary, Fia, Sigges lagun mfl!


Skriv vad du tycker om Nya Serieparaden för att vara med och vinna en prenumeration av valfri tidning under tre månader. (värde maximalt 159:-)
Hitta fler tidningar som handlar om ämnet Barn, Serier

Gustaf

tidningen Gustaf

GUSTAF – världens charmigaste, mest lasagneälskande, odrägliga och underhållande katt. Tidningen GUSTAF innehåller förutom Snobben även tävlingar, insändarsidor och mycket mer. Gustaf utkommer med 7 nummer per år och är på svenska.


Skriv vad du tycker om Gustaf för att vara med och vinna en prenumeration av valfri tidning under tre månader. (värde maximalt 159:-)
Hitta fler tidningar som handlar om ämnet Barn

Kalle Anka

tidningen Kalle Anka

Varje vecka kommer spännande och roliga äventyr med Kalle Anka och hans vänner direkt hem i din brevlåda. Förutom de förstklassiga serierna, finns varje vecka tävlingar med fina priser, Deckargåtan, Tips & Tricks och mycket mer. De spännande och roliga serierna ger barn en skön och rolig stund som motvikt till många barns allt mer stressade tillvaro. Barn som läser serier utvecklar sin läsförmåga och sitt språk. Något de har nytta av hela livet! Men framförallt så har de roligt! Kalle Anka utkommer med 52 nummer per år och är på svenska.


Skriv vad du tycker om Kalle Anka för att vara med och vinna en prenumeration av valfri tidning under tre månader. (värde maximalt 159:-)
Hitta fler tidningar som handlar om ämnet Barn

Wendy

tidningen Wendy

Wendy är en serietidning för hästälskande flickor i åldrarna 9-14 år. Tidningen innehåller bland annat de populära serierna Wendy och Snobben & Skrutten, faktaartiklar, posters, tävlingar och insändarbrev. Flera nummer innehåller en liten present. Wendy utkommer med 6 Nummer per år.


Skriv vad du tycker om Wendy för att vara med och vinna en prenumeration av valfri tidning under tre månader. (värde maximalt 159:-)
Hitta fler tidningar som handlar om ämnet Barn, Serier

Dasstidningen

tidningen Dasstidningen

Dasstidningen är Sveriges bästa humortidning – med massor av roliga historier, fräckisar, roliga foton och bilder, sportgrodor, sms-kul, sudoku, korsord, tävlingar mm. Dasstidningen startade 2004 och har en stor läsekrets med en ständigt växande skara av nya prenumeranter.

Dasstidningen är till för dig som tycker att ett gott skratt förlänger livet! Varje tidning är också försedd med en mycket uppskattad detalj, nämligen ett litet snöre som gör att du kan hänga upp den på något lämpligt ställe, kanske på dasset. Innehåller 132 sidor. Utkommer med 6 nummer per år. Tidningen är på svenska.


Skriv vad du tycker om Dasstidningen för att vara med och vinna en prenumeration av valfri tidning under tre månader. (värde maximalt 159:-)
Hitta fler tidningar som handlar om ämnet Barn

Knasen

tidningen Knasen

Latmasken Knasen har en obegränsad uppfinningsförmåga när det gäller att smita undan jobb. Matglade sergeanten Schassen manar dock på honom med allt som reglementet tillåter och lite till. Generalen, fröken Fröjd, Kockis, Nollan och de andra i armén…


Skriv vad du tycker om Knasen för att vara med och vinna en prenumeration av valfri tidning under tre månader. (värde maximalt 159:-)
Hitta fler tidningar som handlar om ämnet Barn, Serier

Tivoli

tidningen Tivoli

Tivoli är en tidning för barn, full med nyproducerade svenska serier, fantastiska bilder, fantasifulla berättelser, roliga & kluriga pyssel samt finurlig fakta. Tivoli tilldelades Seriefrämjandets fina pris Unghunden 2011.”Bäst just nu: Tivoli” – SvD ”äntligen – en ny svensk serietidning för små barn” – Vi Föräldrar…


Skriv vad du tycker om Tivoli för att vara med och vinna en prenumeration av valfri tidning under tre månader. (värde maximalt 159:-)
Hitta fler tidningar som handlar om ämnet Barn

Föräldrar & Barn

tidningen Föräldrar & Barn

Föräldrar & barn är något så unikt som en riktig föräldratidning som inte bara är klok utan också kul! Det är helt enkelt en tidning som både innehåller massor av inspiration och massor av praktiska råd kring livet med bebisar och små barn. I Föräldrar & barn skriver vi om såväl sömnkaos, barnsjukdomar och barnvagnstest som kändisar, inredning, resor och mode.


Skriv vad du tycker om Föräldrar & Barn för att vara med och vinna en prenumeration av valfri tidning under tre månader. (värde maximalt 159:-)
Hitta fler tidningar som handlar om ämnet Barn, Kvinnor

GOAL Junior

tidningen GOAL Junior

I GOAL Junior får du massor av action, spännande artiklar och häftiga bilder på fotbollsstjärnorna. Du hittar intervjuer, stjärnporträtt, posters, enkel statistik och serier. GOAL Junior erbjuder inspiration och underhållning på ett roligt sätt.


Skriv vad du tycker om GOAL Junior för att vara med och vinna en prenumeration av valfri tidning under tre månader. (värde maximalt 159:-)

Proffs

tidningen Proffs

Sportmagasinet Proffs vänder sig till unga killar och tjejer. Fokus ligger på internationell toppfotboll och de största stjärnorna, som Cristiano Ronaldo och Zlatan Ibrahimovic.


Skriv vad du tycker om Proffs för att vara med och vinna en prenumeration av valfri tidning under tre månader. (värde maximalt 159:-)

Bilderpocket

tidningen Bilderpocket

Pocketbok för barn! Nu finns äntligen pocketböcker för alla lässugna barn! Perfekta att läsa hemma, ta med på tåget, i bilen, på semestern eller i vagnen. Bilderpocketen ger dig den traditionella barnbokens alla kvaliteter i portabel form. Och prenumerationen ger överraskningar som räcker länge!

Våra bilderpocket har en lekfull form med ett band som gör dem enkla att hänga upp var man än befinner sig. I varje bok finns dessutom ett pyssel eller vykort. För barn i åldern 3-6 år finns titlar som t. ex. Här kommer UppfinnarJohanna och skrämselmaskinen, Värsta prutten, Lolly! och Cirkus Bestivus. Till de mindre barnen finns bland annat Micklan letar, Micklan målar, Var är kaninen?, Godnatt Tyra! och Vovven Moa går på toa.

OBS: För att vi ska kunna välja så bra böcker som möjligt är det viktigt att du anger barnets ålder bredvid ditt namn i beställningsformuläret. OLIKA förlag ger ut böcker i takt med samtiden efter mottot: ut med stereotyper – in med möjligheter.


Skriv vad du tycker om Bilderpocket för att vara med och vinna en prenumeration av valfri tidning under tre månader. (värde maximalt 159:-)
Hitta fler tidningar som handlar om ämnet Barn

Barbie

tidningen Barbie

Barbie är tidningen för alla flickor som älskar dockan Barbie. Här finns fotoserier med Barbie och hennes vänner, tips och idéer…


Skriv vad du tycker om Barbie för att vara med och vinna en prenumeration av valfri tidning under tre månader. (värde maximalt 159:-)
Hitta fler tidningar som handlar om ämnet Barn, Serier

Julia

tidningen Julia

Tidningen Julia vänder sig till läsare mellan 9 och 14 år. Julia är en tuff tidning som läsarna älskar och föräldrar kan känna sig trygga med. Julia speglar allt som händer i en ung tjejs liv och allt hon är intresserad av, från idoler, musik, skönhet och mode till djur, pyssel, recept och aktuella reportage. Läsarna själva bidrar med musik- och bokrecensioner, brevvänner, pinsamma historier och skriver insändare om allt mellan himmel och jord.

Modellerna som visar mode i tidningen är alltid Julia läsare, som ser ut precis som vanliga ungdomar gör. Budskapet är: Du duger som du är! Varje nummer innehåller 68 sidor. Flera utgåvor varje år kommer med en extra överraskning. Tidningen utkommer 24 gånger om året och är på svenska.


Skriv vad du tycker om Julia för att vara med och vinna en prenumeration av valfri tidning under tre månader. (värde maximalt 159:-)
Hitta fler tidningar som handlar om ämnet Barn

Kalle Ankas Pocket

tidningen Kalle Ankas Pocket

Kalle Ankas Pocket är en pocketbok med enbart serier och den kan läsas om och om igen. Kalle Ankas Pocket består vanligtvis av 256 sidor – men två nummer per år är dubbelnummer på 512 sidor. Serierna är oftast lite längre än serierna i veckotidningen Kalle Anka & C:o. Kalle Ankas Pocket utkommer med 13 nummer per år och är på svenska.


Skriv vad du tycker om Kalle Ankas Pocket för att vara med och vinna en prenumeration av valfri tidning under tre månader. (värde maximalt 159:-)
Hitta fler tidningar som handlar om ämnet Barn

Kamratposten

tidningen Kamratposten

Kamratposten är Sveriges största och mest älskade tidning för barn. 18 ggr om året får läsarna ett tvärsnitt av livet i tidningsform. Allvar, lycka, skratt, tårar, vetenskap, serier, sport, djur och allt annat som hör till livet. Läsarna står i centrum och bistår med tankar, id…


Skriv vad du tycker om Kamratposten för att vara med och vinna en prenumeration av valfri tidning under tre månader. (värde maximalt 159:-)
Hitta fler tidningar som handlar om ämnet Barn

Bamse för de yngsta

tidningen Bamse för de yngsta

Bamse för de yngsta är en helt ny pektidning med serier specialskrivna för små barn. Bilderna är färgstarka, stora och lätta att förstå. Tidningen passar Bamse-älskare i åldern 1 till 4 år! Tidningen trycks på tjockt och tåligt papper. Utkommer med totalt 6 nr/år.


Skriv vad du tycker om Bamse för de yngsta för att vara med och vinna en prenumeration av valfri tidning under tre månader. (värde maximalt 159:-)
Hitta fler tidningar som handlar om ämnet Barn

VeckoRevyn

tidningen VeckoRevyn

VeckoRevyn kommer från och med nästa nummer att få en rejäl ansiktslyftning och bli ett tjockare och lyxigare månadsmagasin med mycket mera läsning. För er som inte tycker att VeckoRevyn behöver någon förändring så kan jag lugna er med att ni kommer att känna igen er. Det kommer istället att tillkomma en massa spännande nyheter, bland annat kommer vi att: – Bli 124 sidor tjock!

Det betyder alltså mer spännande, inspirerande och peppande läsning. – Få en ny snyggare layout! VeckoRevyns superduktiga AD Vendela har gett VeckoRevyn en härligt trendig makeover! – Bjuda på lyxiga gåvor! I varje nummer kommer du som är halv- och helårsprenumerant, eller köper tidningen i butik, att få en lyxig gåva med på köpet. I nästa nummer bjuder vi på ett superfint lipgloss som kommer i höstens två trendigaste nyanser. – Få nya spännande profiler!


Skriv vad du tycker om VeckoRevyn för att vara med och vinna en prenumeration av valfri tidning under tre månader. (värde maximalt 159:-)
Hitta fler tidningar som handlar om ämnet Barn, Kvinnor

Fantomen

tidningen Fantomen

Fantomen är de tusen farornas man. Kampen mellan det onda och goda är evig. Fantomen vilar aldrig. Fantomen står på de svagas och förtrycktas sida. Han står för rättvisa. Fantomen är en av världens främsta äventyrsserier och fyller 70 år i år. Ett jubileum som firas hela året, med extra många Fantomen äventyr! Med kvalitetsserier som Thorgal, Johnny Hazard, Bernard Prince, Mysteriepatrullen, Jerome K Bloche, Herman Hedning och Captain Biceps. Tidningen kommer även med Fantomen prylar, tävlingar och bilagor. Fantomen utkommer med 26 nummer per år och är på svenska.


Skriv vad du tycker om Fantomen för att vara med och vinna en prenumeration av valfri tidning under tre månader. (värde maximalt 159:-)
Hitta fler tidningar som handlar om ämnet Barn